Izaberite omiljenu kafu i saznajte odgovor!

Da li ste nekada razmišljali o tome da li je reč samo o jutarnjem napitku ili nešto više od toga? Da li to odražava vašu ličnost, vaše neobične karakteristike ili čak vašu životnu filozofiju?Ljubitelji kofeina često tvrde da je njihov izbor kafe duboko ličan. Krenite na putovanje kroz svet kafe, istražujući različite ličnosti skrivene iza svake šoljice.Evo šta omiljena kafa govori o vama.

Espreso

Da li ste osoba koja skače iz kreveta i ide pravo na onaj intenzivan espreso? Ako je tako, verovatno ste neko ko vapi za energijom. Ako ste ljubitelj espresa, odišete aurom smelosti i odlučnosti. Vaš život je vrtlog akcije, a vi ste stalno u pokretu i svaki trenutak smatrate dragocenim.Vi ste vrsta osobe koja ne beži od izazova, čak i igralište, gde pokazujete svoju neustrašivost. Vreme je vaš najdragoceniji resurs i ne želite da ga trošite tek tako. Kada naručite espreso, to nije samo izbor pića, to je odraz vaše ličnosti i izvor snage da savladate dnevne prepreke sa samopouzdanjem.

Kapućino

Da li uživate u kremastom kapućinu, upotpunjenom penastom umetnošću na vrhu? Ako je odgovor da, verovatno ste neko ko voli prefinjene stvari. Ljubitelj kapućina veoma ceni umetnost i obraća pažnju na estetiku. Vaš svet je onaj gde lepota zauzima centralno mesto, a vi uživate u eleganciji svakog aspekta života, od biranja savršenog napitka u vašem omiljenom kafiću do pažljivog odabira dekora u vašem životnom prostoru.Takođe ste društvena osoba. Uživate u društvu prijatelja i poznanika, uvek željni zadivljujućih razgovora koji podstiču kreativnost i proširuju vidike.

Late

Ako vaša porudžbina kafe teži ka utešnom late-u, verovatno ste dobro izbalansirana i opuštena osoba. Posedujete jedinstveni senzibilitet za harmoničan život, kao što je vaša omiljena kafa. Kombinacija espresa i mleka na pari odražava vašu duboku želju za ravnotežom u svim aspektima života.Pristupačnost je vaše srednje ime, a prilagodljivost je vaša super moć. Sa lakoćom se krećete kroz životne preokrete, često ste stabilno sidro usred haosa. Vaš dar slušaoca cene osobe oko vas i često vam se poveravaju, jer odišete mirnom i prijateljskom aurom. Odišete toplinom i empatijom.

Crna kafa

Da li više volite svoju crnu kafu, bez ukrasa ili ometanja? U tom slučaju ste pravi minimalista, koji voli jednostavnost. Oličenje ste direktnosti i imate jasan, pragmatičan pristup prema životu. Vreme i energija su vaši najdragoceniji resursi i pazite da ih ne rasipate tek tako.Ne volite prenaglašene i nakićene stvari, već njihov pravi i čist izvorni oblik. Crna kafa je odraz vaše sposobnosti, da nađete lepotu u jednostavnim, svakodnevnim životnim trenucima.

(Sensa)