Dobre tradicije u FIS-u se nastavljaju, a rana je jesen savršeno vrijeme za super kupovinu.Novi Shopping day u FIS-u bit će organiziran u petak, 13. oktobra u svim prodajnim centrima širom Bosne i Hercegovine, ali i putem web shopa za kupce koji preferiraju online kupovinu.

Shopping day kupcima ponovo donosi odlična sniženja na kompletnu ponudu i mogućnost za veliku uštedu, što je u ovim ekonomskim prilikama od velikog značaja. Na odjelima tehnike sniženje će biti 10 %  na televizore, računarsku opremu, audio-video, ugradbenu tehniku i klime.

Popust za namještaj i samostojeće kućanske aparate iznosit će 15% , kao i na kupovinu alata,elektro-vodo i repromaterijala, centralnog grijanja, podnih obloga, vrtnog programa, auto kozmetike, boja i lakova i drugog asortimana za opremanje kuće i vrta.Na odjelima tekstila i obuće predviđeno je – 20%  na mušku, žensku i dječju odjeću kolekciju, torbe i galanteriju.Isti procenta sniženja je i za  proizvode na odjelima bebi opreme, igračaka, posuđa i dekorative.

Popust za prehranu i kućnu hemiju iznosit će 8%.Danom popusta na kompletan asortiman roba u FIS-u žele, kao i bezbroj puta prije,  pogodovati svojim kupcima i zahvaliti im se na godinama vjernosti.