Februar je vreme kada je zima u završnoj fazi. Moguće je da će u ovom mesecu već polako početi sve da miriše na proleće. Astrolozi ističu da će u februaru biti 3 posebno pozitivna dana, odnosno dana moći, a jedan takav je već danas. Trenutno dolazi najpovoljnije doba godine, tako da svaki dan možete sresti nove prilike na putu. Tražite ih u svim događajima koji vam se sada dešavaju.Naime, 2. februar poznat je i kao datum ogledala.

Danas imamo niz 02-02 koji predstavlja datum ogledala, jer nam pomaže da otvorimo oči za ono što se dešava i shvatimo značenje događaja koji su se odigrali u bliskoj prošlosti.U numerologiji, broj 2 je povezan sa partnerstvom, ravnotežom i prijateljstvom. Ključne stvari koje treba da naučimo tokom vremena su kompromis, prihvatanje, saosećanje, saradnja i harmonija.

Kada se broj 2 pojavi više puta u jednom datumu, energija dvojke postaje još jača. Vrednost serije dvojke je takođe pojačana nulom, što znači početnu tačku, gde sve počinje i gde se završava. Nula ima sposobnost da pojača energiju, čineći svaki broj moćnijim i uticajnijim.Ovo je dan kada ljudi treba da razmišljaju detaljnije, kao i da se ponašaju u skladu sa planovima. Broj 2 pojačaće snagu volje, daće vam energiju, motivaciju i želju da preuzmemo liderske kvalitete.

Izvor Krstarica