Dnevni horoskop za 14. februar: Ovnovi će možda progovoriti stranim jezikom zbog ljubavi, a i Vodolije treba da izađu iz zone komfora. Šta Mesec u Strelcu donosi Vašem znaku?

Lavovi i Strelčevi treba da proslave ljubav na sva zvona, a Blizanci možda pronađu pravu ljubav. Šta čeka ostale znake?

Dnevni horoskop za 14. februar

Ovan

Ljubav ne poznaje granice kada ste Vi u pitanju. Ove godine, Kupidon je šaputao stranim akcentom, pa možda baci strelu na neku veoma udaljenu adresu. Obratite pažnju na potencijalne partnere iz svih kategorija, naročito ako nekome u Vašoj blizini bude potreban turistički vodič. Ako imate partnera, ovo je savršen izgovor za kratko zajedničko putovanje!

Bik

Mirisne sveće i otmeno posuđe koje ste čuvali napokon treba da ugledaju svetlost dana. Mesec u Strelcu Vam poručuje da treba da budete romantični. Izađite ranije sa posla i počastite se seksi donjim vešom. Bez obzira da li idete na ljubavni sastanak ili ćete se okružiti najboljim prijateljima, pobrinite se da proslavite duh ljubavi u svim njegovim oblicima.

 Blizanci

Mesec u Strelcu Vam donosi najlepši poklon za Dan zaljubljenih. Trajna ljubav se nazire ove godine. Razmislite o osobinama koje biste želeli kod potencijalnog partnera. Nemojte se iznenaditi ako upoznate osobu sa ličnošću koja je idealna za Vas. Ako ste sami, put do prave ljubavi biće vam jasno osvetljen.

Rak

Nemojte previše pažnje davati detaljima povodom vašeg savršenog Dana zaljubljenih. Moguće je da ćete tako propustiti  važne stvari poput toga koliko je vašem partneru stalo do Vas. Drugim rečima, nemojte imati velika očekivanja već uživajte u pravoj ljubavi koju posedujete. Ako ste sami, otiite na kulturni događaj poput koncerata ili radionica. Na taj način postoji mogućnost da upoznate nekoga sa istim interesovanjima.

Lav

Ponesite grimizne ruže i spremite listu romantične muzike. Nemojte štediti ni na poklonima. Mesec u Strelcu zahteva da proslavite ovaj dan u velikom stilu. Večera u restoranu i izlazak u grad su savršeni za današnje veče. Ako ste sami, odlazak na svirku benda u omiljenom kafiću može imate velike prednosti za vas.

Devica

Nemojte predugo čekati da učinite prvi korak. Najbolje bi bilo da se doterate i izađete iz kuće. Ako imate partnera izaberite zabavno, ali intimno mesto gde možete da uživate u ljubavi. Ako ste ipak sami, veče sa prijateljima zvuči sjajno, ali budite otvoreni za flert.

Vaga

Od svih znakova, Vage su možda i najuzubuđenije zbog Dana zaljubljenih. Ove godine nećete moći da presedite celo veče na jednoj stolici. Velika količina energije će Vas pogurati da odete na nekoliko događaja i svugde budete primećeni. Mogućnost da upoznate nekoga otvorena je tokom celog dana. Nemojte zaboraviti da upotrebite svoj šarmantni flert!

Škorpija

Popustljivi Mesec u Strelcu pruža Vam savršeni izgovor da volite sebe. Počnite sa pedikirom, manikirom i masažom. Ukoliko Vam imate partnera, rezervišite večeru za dvoje u restoranu. Ako ste sami, nađite se s prijateljima u otmenom hotelskom baru. Ako odete negde van grada, Mesec u znaku putnika će biti zaslužan za to.

Strelac

Vi ste danas Kupidonov miljenik. Proslavite Dan zaljubljenih onako kako dolikuje. Obasipajte nežnošću sve koje volite, a uveče se prepustite vašem partneru. Večeras odgovor na sva pitanja treba da bude potvrdan. Bez obzira da li Vas neko časti pićem u kafiću i želite da Vi učinite prvi korak tako što ćete prići zgodnom tipu.  Samo napred!

Jarac

Nemojte se iznenaditi ako emotivnost prevlada nad Vašom pragmatičnom stranom. Mogli biste da iznenadite see ponašanjem. Ako ste u vezi, sigurni smo da će ovo ponašanje Vašem partneru prijati. Ako ste sami, organizujte improvizovano druženje sa nekoliko slobodnih prijatelja. Ako se osećate kreativno, pravo je vreme da napravite ljubavne ciljeve za 2023. godinu.

Vodolija

Dan zaljubljenih je uvek u sezoni Vodolija što Vam uvek daje blagu prednost. Izađite iz zone komfora! Pošlajite poruku svojoj simpatiji ili istražite ljubavne igra sa svojim obožavateljem. Idite za onim što Vas uzbuđuje i nećete pogrešiti.

Ribe

Dupli uspeh Vam se smeši. Mesec u Strelcu mogao bi Vam doneti velike vesti u poslovnom svetu. Proslavite tako što ćete rezervisati večeru za dvoje na nekom posebnom mestu. Možda Vas očekuje iznenađenje. Ribe koje su same mogle bi da ostvare veliki cilj u Vašem ljubavnom životu. Ne budite stidljivi povodom osećanja, možda druga strana oseća isto. Neko mora napraviti prvi korak!

Izvor: LZ