Lejdi Gaga u nastavku filma “Džoker”, Foto: Profimedia

Svjetska premijera nastavka “Džokera”, film “Džoker: Ludilo u dvoje” u kojem se Hoakinu Finiksu, pridružuje Lejdi Gaga, trebalo bi da bude održana na Venecijanskom filmskom festivalu koji počinje 28. avgusta.Nastavak filma je zamišljen kao mjuzikl u kojem će Džoker pjevati sa Harli Kvin, u tumačenju Lejdi Gage. Objavljen je i zvanični trejler koji započinje u mentalnoj ustanovi u kojoj je Džoker, završio na kraju prošlog filma.

Džoker tamo upoznaje Harli koja se žali što, za razliku od njega, nije postigla ništa u životu. Pošto bježe iz ustanove, možemo da vidimo montažu scena u kojima plešu ulicama Gotama i nastupaju po klubovima, dok u pozadini svira pjesma “What the World Needs Now Is Love”.Kasting direktorka Fransina Majsler je izjavila da je izbor Lejdi Gage u filmu bio izbor reditelja Toda Filipsa.

“Ona je toliko dobra. Raznijeće vas potpuno! Nije bila moja ideja da se pojavi u filmu već ideja režisera. Ali mogu vam reći ona je stvarno iznenađujuća. Vidjela sam film i stvarno sam iznenađena koliko je dobra u filmu. Svi smo znali šta ona može u filmu “Zvijezda je rođena” , ali sam pomislila “to je njen fah”. Nešto što može da uradi i da djeluje realistično.Ali ovo je tako dobro! Hoakin će vas ostaviti bez daha ali činjenica da je mogla da drži korak sa njim dok je sve vrijeme gledamo, pokazuje samo koliko je ona nevjerovatno dobra”, rekla je Majsler na filmskom festivalu u Karlovim Varima.

Izvor CDM