Ovan

U narednih nekoliko dana bićete pod jakim uticajem osobe u znaku Vodolije koja vam daje mogućnost da poslovno napredujete. Čuvajte se duplih prijatelja i njihovih opravdanja. Nije sve u parama.

Bik

Danas se više bavite ljubavnim odnosom, jer ste zapostavili partnera u posljednje vrijeme zbog posla. Čuvajte se naglih odluka u vezi partnerskog odnosa. Niko nije savršen pa ni vi. Zdravlje je odlično.

Blizanci

Tokom ovog dana bićete pod velikim uticajem drugih ljudi koji imaju svoje zahtjeve i potrebe. Nemojte se iznenaditi ako vas drugi budu na neki način zanemarivali jer je sve to dio života. Proći će.

Rak

Danas će vam sve ići od ruke, pa iskoristite prilike koje vam se nude na poslovnom i privatnom planu. Morate da imate više razumijevanja za svoje potrebe i ciljeve. Zdravlje je stabilno.

Lav

Na vama je da odlučite da li ćete biti okrenuti svemu onome što ste planirali ili ćete biti u sadašnjem trenutku. Niko nema dovoljno razumijevanja za vas i vašeg potrebe. Čuvajte se naglih pokreta u vezi zdravlja.

Djevica

Danas će poslovna komunikacija biti veoma aktivna, ali ćete vi imati osjećaj kao da je sve nekako nategnuto. Osoba u znaku Ovna vam daje dobre savjete u vezi sa poslom, pa je poslušajte. Odvojite vrijeme i za ljubavni život.

Vaga

Bavite se stvarima koje su emotivno osjetljive. Nemojte dozvoliti da se drugi miješaju u vaš život i to se najviše odnosi na vašeg partnera. Ljubomora ne rješava ništa , ali ipak nađite način da se suprotstavite partneru.

Škorpija

Tvrdoglavo se ponašate kada su u pitanju odnosi u krugu porodice. Nemojte dozvoliti da se drugi miješaju u vaš život i vaše mišljenje o sebi. Niko ne zna šta je vama u srcu. Glavobolja.

Strijelac

Previše ste okupirani stvarima koje su veoma nestabilne i nemaju određenu svrhu. Ovo se odnosi na poslovnu saradnju sa inostranstvom i to vas čini veoma nervoznim. Zdravlje je odlično.

Jarac

Probajte da se posvetite svemu onome što ste previše odlagali. Odmor vam je potreban pa se organizujte u tom pravcu ovih dana. Prijatelji će imati potrebu da vam se miješaju u život.

 Vodolija

U narednih nekoliko dana kasnićete sa obavezama i to vas može emotivno koštati. Ne donosite zaključke koji se odnose na vaše zdravlje i raspoloženje. Ipak sve je veoma promjenljivog karaktera.

Ribe

Čuvajte se duplih standarda kada je riječ o partneru i njegovom mišljenju. Niko nema prava da vas pita kako se osjećate dok god nemate potrebu da to kažete. Zdravlje je stabilnije u odnosu na prošli period.

(Najžena.alo.rs)