Bliži nam se posljednji mjesec 2023. godine. Došao je trenutak da saznamo ko će od nas imati sreće. Astrolozi imaju dobre vijesti za sve horoskopske znakove, ali izdvojili su one koji će imati više sreće od ostalih.Vrijedno je napomenuti da će 4. decembra Venera ući u nepovoljni znak Škorpije. Merkur će krenuti retrogradno 13. decembra i samo će Mars biti jak cijelo ovo vrijeme. To znači da najveća sreća čeka one kojima je crveni planet ‘glavni sponzor’.

Ovan

Ovan će imati jako dobar kraj godine.Bit će teško donositi važne odluke zbog slabog Merkura, ali moćni Mars u Strijelcu to će više nego kompenzirati.Ovan će biti vrlo jak, izuzetno pronicljiv. Njegova sposobnost utjecaja na druge ljude višestruko će se povećati.Morate pokazati svoje liderske kvalitete i ne biti obeshrabreni s razlogom ili bez njega.

Škorpija

Škorpije jako vole jakog Marsa, ali Merkur i Venera u slabom položaju ne utječu toliko na njih.Ovo će biti vrlo važno vrijeme za predstavnike ovog znaka, jer će moći shvatiti svoje greške iz prošlosti i sagledati ih s filozofskog stajališta.Decembar će za Škorpije biti vrijeme da steknu uvid i pronađu sreću i unutarnji sklad.

Jarac i Strijelac

Utjecaj Marsa na ove ljude bit će približno isti i vrlo pozitivan. U decembru će predstavnici ovih znakova doživjeti snažan val fizičke energije.To znači da će biti uspješni u poslu vezanom uz tjelesnu aktivnost, kao i u sportu. U decembru će također Jarci i Strijelci moći prevazići svoje slabe tačke.Najvažniji savjet astrologa za sve znakove zodijaka za decembar je da nauče držati svoje planove u tajnosti. Budite oprezni, jer otkrivanje vaših planova može vam donijeti probleme zbog pojačane aktivnosti neprijatelja i nedobronamjernih osoba, piše Atma.

Izvor Radio Sarajevo