Dženifer Garner retko kad se u javnosti pojavljuje sa novim partnerima.Glumica nakon razvoda od Bena Afleka privatni život drži čvrsto za sebe, a sada je fotorgafisana kako se drži za ruke sa američkim biznismenom i advokatom Džonom Milerom.O njenoj vezi sa Džonom se prvi put govorilo 2018. godine nakon što je okončan njen razvod od Bena Afleka.

Miler ima dvoje dece sa bivšom suprugom, violinistkinjom Kerolajn Kembel, dok Dženifer iz braka sa Benom ima troje dece: Vajolet (17) Serafinu (14) i Semjuela (10).Par je tokom vikenda fotografisan kako se drži za ruke i smeši u Santa Barbari u Kaliforniji. Dženifer novog partnera nikada nije javno komentarisala, a pitamo se da li će možda i ona stati na “ludi kamen” poput bivšeg supruga Bena.

Dženifer je uvek isticala da joj je potpuno u redu da bude sama:- Naučila sam da sam prilično čvrsta. Dobro sam kada sam sama u kući. u redu sam kada smo samo deca i ja. U redu sam kada se sve raspadne. Mislim, imam svoje trenutke, ali uglavnom, stvarno sam dobro – rekla je Dženifer za magazin Pipl i objasnila da li razmišlja o ponovnom venčanju:- Ne znam. Tako sam daleko od toga. Svakako definitivno ne mislim da ću zauvek biti sama. Ipak, nije vreme. Nema potrebe da komplikujem. Dobro sam.

Izvor Novosti