Iako mnogi misle da je ljudima koji raskidaju lako, to baš i nije istina. Svakako ste u tu vezu ulagali i srce i dušu i biće vam potrebno neko vreme da odbolite, iako ste shvatili da bi bilo najbolje da se rastanete.Ukoliko odaberete pravi dan u nedelji, kada ćete zvanično raskinuti sa partnerom, to svakako može mnogo da vam pomogne u oporavku.

Ponedeljak je užasan dan za raskid, jer su ponedeljci generalno užasni. Utorak je podjednako, loš jer imate čitavu nedelju pred sobom da budete uznemireni na poslu. Ako raskinete sa svojim dečkom sredinom nedelje tj. u sredu, verovatno nećete želeti da završite radnu nedelju. Ne želite da raskinete vikendom, jer će to pokvariti dva vredna dana, koja su vaša. Dakle, očigledno je da je četvrtak najbolji dan u nedelji za raskid. Evo pet razloga zašto je četvrtak najbolji dan za raskid:

1. Trodnevni vikend

Ako raskinete u četvrtak i možete da uzmete bolovanje ili slobodan dan u petak, imate trodnevni vikend da se izlečite i uradite ono što vam je potrebno kako biste se pripremili za ponedeljak.

2. Dve noći zabave

Sada imate petak i subotu uveče da izađete sa prijateljima i zaboravite bivšeg. Zabava sa vašim najboljim prijateljima sigurno će vam pomoći da se nosite sa svim bolovima u srcu.

3. Krenite na putovanje

Ako vas raskid natera da poželite da odete iz grada, sada ste u mogućnosti da to učinite. Uz vikend slobodan od vašeg bivšeg, možete krenuti na put i u neku avanturu.

4. Rezervišite spa dan

Ukoliko ipak niste u mogućnosti da otputujete van grada, potrudite se da sebi priuštite makar jedan spa dan za opuštanje.

5. Spavajte

Alarm koji se uključuje jutro nakon raskida, nije način na koji želite da započnete dan. Imate ceo vikend da prespavate i napunite baterije posle raskida.

Izvor Tv Prva