BEOGRAD – Violončelista i jedan od članova benda “2Cello”, poznat kao Hauser, prošle godine je započeo svoju dugo očekivanu, prvu svjetsku solo turneju – “Rebel with a Cello”, u okviru koje će 24. oktobra nastupiti i u beogradskoj Štark Areni, saopštili su organizatori.

Hauser na nastupu nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a obećava nešto sasvim drugačije od onoga na šta je publika navikla na koncertima 2Cellos.

“Ja sam uvek volio da spajam nespojivo, da sjedinim sve generacije, da bude sveopšte slavlje. Nikada nisam gledao na muziku i na koncert, kao na nešto što je ekskluzivno za jednu vrstu publike, nego je svestranost moj cilj. A publika mora da postane buntovna. Ona je ogroman i bitan dio mog šoua, volim da osjetim taj povratni momenat, atmosferu, ljubav. Zapravo publika je uključena u nastup”, izjavio je on, prenosi Tanjug.

Prvi dio koncerta je rezervisan za uživanje u djelima klasične i filmske muzike, a potom će svi u publici postati “buntovni” kada Hauser zasvira “Lets get loud”, “Livin la vida loca”, “Despacito”, “Senorita” i druge latino hitove…

Izvor:Nezavisne