Kultna zajednica kritičara TC Candler krajem decembra objavila je listu 100 najlepših lica u industriji zabave, a kada je riječ o listi za muškarce prvo mjesto zauzeo je čuveni britanski glumac koji je konačno i sasvim zasluženo dobio ovu laskavu titulu.Henri Kavil proglašen je muškarcem sa najlepšim licem na svijetu, a sudeći po reakcijama na društvenim mrežama sa ovim priznanjem saglasan je ogroman broj žena.”Najbolji izbor ikada”, “Ima li iko sumnje u ovaj izbor? Naravno da ne!”, “Najlepše lice i sve ostalo na njemu”, “Život nije savršen, ali Henri Kavil jeste”, samo su neki od komentara.

Na drugom mjestu našao se popularni južnokorejski muzičar Hjančin, na trećem glumac Timoti Šalame, a na četvrtom se obreo Kris Hemsvort, koji je desetu godinu zaredom član ove ekskluzivne liste. Vodeću petorku zaokružio je hongkoški pjevač i član Mirror benda Kjang Tu. Ostali na listi su glumac Idris Elba, zatim Džejson Momoa, burmanski model i glumac Pajn Takon, te članovi južnokorejskog benda BTS – Džundkuk i V.No, vratimo se na Kavila? Ko je zapravo ovaj zgodni 39-godišnjak? Publici je najpoznatiji po ulogama Supermena i Geralta od Rivije u seriji “The Witcher”, a glumac se nalazi i na spisku potencijalnih kandidata za sljedećeg Džejmsa Bonda. Takođe, sve su glasnija nagađanja i da će, nakon što je u oktobru prošle godine saopšteno da više neće biti Supermen, iz DC univerzuma preći u Marvelov.

Henri je bez ikakve sumnje miljenik žena i ovo nije prvi put da je izabran za najboljeg od najboljih – britanski “Glamour” proglasio ga je “najseksi muškarcem na svijetu”, a magazin “Empire” ga je 2013. stavio na treće mjesto na listi 100 najseksi filmskih zvijezda 2013.Kavil je od aprila 2021. u vezi sa televizijskom voditeljkom Natali Viskuzo, a par je romansu potvrdio romantičnim fotografijama na Instagramu.

Izvor Kolektiv.me