Jesen je idealno vrijeme za uživanje u dobrim filmovima i serijama, a Netflix je za novembar pripremio bogatu ponudu.Na popularnu platformu stižu, između ostaloga, dokumentarci o Sylvesteru Stalloneu i Robbieju Williamsu.Također, tu su i nastavci popularnih serija poput “Squid Game” i “Kruna”. Netflix je predstavio i mnogima omiljene božićne filmove.

Sly, 3. novembra

Kako se navodi u opisu novog dokumentaraca “Sly”, biografija Sylvestera Stallonea umnogome nalikuje Rockyjevoj, ulozi koja ga je vinula u zvijezde. To je uzbudljiva priča o hrabrom dečku iz susjedstva koji se svim silama trudio da postigne svjetsku slavu. A onda je to učinio ponovno, kad su ga već svi bili zaboravili.

The Killer, 10. novembra

Film koji je premijerno predstavljen u Veneciji oduševit će i gledatelje na Netflixu, a oni će u njemu moći uživati od 10. novembra. Nastao u režiji Davida Finchera, koji potpisuje i ‘Gone Girl’, to je psihološki akcijski triler temeljen na istoimenom francuskom grafičkom romanu o ubojici koji počinje polako gubiti razum te se bori sa svojim poslodavcima i samim sobom u međunarodnoj potjeri, a glavnu ulogu ima Michael Fassbender.

Zadnja sezona serije prati razdoblje od 1997. do 2005., aobuhvatit će i neke od ključnih trenutaka u bližoj povijesti kraljevske obitelji, uključujući tragičnu smrt princeze Diane 1997. Zadnji dio kraljevske drame emitirat će se u dva dijela – prve četiri epizode bit će dostupne 16. novembra, a drugih šest epizoda 14. decembra. Nova sezona počinje prikazom princeze Diane i tadašnjeg princa, a sada kralja Charlesa (Dominic West) kako provode svoje prvo ljeto kao razvedeni par, uživajući u vrlo različitim praznicima sa sinovima, prinčevima Williamom (Rufus Kampa) i Harryjem (Fflyn Edwards). Prvi dio serije prikazat će ljubav s Dodijem Fayedom i tragičnu smrt neprežaljene princeze. Princ William pokušava se ponovno integrirati u život na Etonu nakon majčine smrti. Pred svoj zlatni jubilej, kraljica razmišlja o budućnosti monarhije, Charles i Camille uplovit će u brak, a počeci nove kraljevske bajke rađaju se zahvaljujući Williamu i Kate Midletton.

Squid Game: The Challenge, 22. novembra

Nova sezona dolazi u novembru, pretvarajući južnokorejsku seriju u najveće reality natjecanje ikada. 456 igrača natjecat će se za osvajanje 4,56 miliona dolara, Netflixove najveće novčane nagrade u povijesti reality televizije. Kroz niz igara, svaki će igrač biti gurnut do svojih granica i prisiljen zapitati se koliko daleko će ići da pobijedi, s oportunističkim savezima, strastvenim strategijama i pravovremenim izdajama koje će uslijediti.

Best. Christmas. Ever!, 16.novembra

A Nearly Normal Family, 24. novembra

Obitelj Sandell je normalna obitelj koju čine svećenik Adam, odvjetnica Ulrika i njihova 19-godišnja kći Stella. Žive naizgled savršen život u uglađenom rezidencijalnom predgrađu izvan Lunda, no jednog dana sve se mijenja kada Stella završi u pritvoru, optužena za ubojstvo. Njezini shrvani roditelji ne znaju što učiniti. Žele pomoći Stelli pod svaku cijenu, no poznaju li doista svoju kćer? Ili jedno drugo? Ova osmodijelna švedska serija temeljena je na knjizi Mattiasa Edvardssona.

Izvor Klix.ba