Jelena Rozga, jedna od velikih regionalnih zvijezda će nakon Zagreba, Beograda, Novog Sada, Skoplja i Zadra, u okviru svoje regionalne turneje “Minut srca mog” pred domaćom publikom po prvi put nastupiti u Zetri u Sarajevu 02. novembra 2024. godine.Kraljica pop scene i miljenica svih generacija, poznata po vrhunskim nastupima i nevjerovatnoj harizmi, priredit će nevjerovatnu zabavu i otpjevati svoje velike hitove kao što su: “Bižuterija“, “Okus mentola”, “Nirvana”, “Solo igračica”, kao i mnoge druge neizostavne hitove koje je pjevala kao član grupe Magazin, u kojoj je i započela svoju karijeru.

Neki od najvećih hitova ovog muzičkog sastava otpjevala je upravo ona, poput numera “Da li znaš da te ne volim”, “Dani su bez broja”, “Ginem” i druge, koje su bend lansirale u top pet bendova na prostoru bivše Jugoslavije. Iako je 2006. godine pjevačica otpočela solo karijeru, ne propušta priliku da na svojim nastupima otpjeva neke od najpoznatijih pjesama Magazina, što se očekuje i na predstojećem spektaklu u sarajevskoj Zetri.Pjevačica ne krije uzbuđenje zbog predstojećeg koncerta, na svom Instagram profilu je napisala: “Drago moje Sarajevo, srce mi je puno jer smo napokon dogovorili datum za moj prvi veliki koncert i u Sarajevu u Zetri, u sklopu turneje ‘Minut srca mog’. Vidimo se 02. novembra 2024., riječima ne mogu opisati koliko se radujem, volim vas”.

Scenski nastup će biti senzacionalan – sa zahtjevnom pirotehnikom, vatrenim topovima, fenomenalnim kostimima, a za atraktivnu koreografiju i to da svaka sekunda ovog nastupa bude pažljivo isplanirana i uvježbana pobrinuće se Žiga Sotlar, jedan od najboljih koreografa u Evropi.Ovakav spektakl na čelu sa Jeleninim impresivnim glasovnim mogućnostima svakako je nešto što se ne smije propustiti.

Izvor Klix.ba