Probudile ste se u nečijem krevetu i pitate se šta vam je to trebalo u životu? Ili ste planirale da još sačekate pre nego što mu dozvolite da vas uvuče među čaršafe.Ne krivite sebe, možda ste samo pale na neki od poznatih muških trikova.Čak i kad nisu prevejani manipulatori, oni znaju da se posluže ovim proverenim trikovima koji najčešće upale i pomognu im da lakše odvuku ženu u krevet.

Ovo su četiri najčešće manipulacije kojima se muškarci koriste:

Slatkorečivost

Svaka reč pogađa tačno u metu, kao da vam čita misli. Muškarci tačno znaju šta da kažu da bi se žena osećala posebno. Daje vam pregršt komplimenata, laska vašem izgledu i svaki potez hvali. A jednom kada dobiju šta žele, često su lenji da glume da su bili iskreni.

Alkohol

Ovde nije reč o predatorima koji opijaju žene i iskorišćavaju ih, već o onima koji znaju da će žena uz malo alkohola postati opuštenija. Ruku na srcu, u pravu su. Zbog alkohola popuštaju inhibicije, pa i čvrsto ne, polako postane – pa, nek’ ide život.

Pričaju tužne priče

Muškarac koji odjednom otvara dušu i deluje neverovatno ranjivo, najčešće ima skrivene namere. Nije to ništa loše, ali je malko providno. Vi dobro razmislite da li želite da mu budete rame za plakanje, ali znajte da se na ramenu neće zaustaviti.

Dobro slušaju

Neki stvarno slušaju i stalo im je. Ipak, imajte na umu da mnogi to rade samo iz koristi, da ne kažemo, imaju zadnje namere.

Izvor 24 sedam