Margo Robi i Rajan Gosling su oduševili svijet ovog ljeta u filmu “Barbi” koji je uspio da zaradi 1,4 milijarde dolara, i postane najveći ovogodišnji blokbaster.“Genijalni su zajedno. Bilo bi savršeno kada bismo mogli da ih angažujemo za još projekata”, izjavio je Džosi Maknamara, jedan od producenata filma.Sada je zvanično potvrđeno da će Margo i Rajan igrati zajedno u novom filmu. U pitanju je novo ostvarenje iz franšize „Ocean’s 11“, koje će režirati Džej Rouč, prenosi 24sedam.

Riječ je o prikvelu čuvenog filma. Radnja je smještena mnogo prije dešavanja u koja nas je 2001. godine uveo prvi film u kojem su glavne uloge tumačili Džordž Kluni, Met Dejmon, Bred Pit i Džulija Roberts.Scenario je zasnovan na pljački koja se desila 1962. godine tokom Monako Grand-prija.Prema riječima reditelja, očekuje nas epska ljubavna priča u stilu starog Holivuda, ali i uzbudljiva avantura. Kako je najavljeno, mnoge scene biće snimljene u Francuskoj.

Rouč je objasnio i da su mu kao inspiracija poslužili čuveni filmovi Alfreda Hičkoka, poput „To Catch a Thief“ (1955) i „Notorious“ (1964).Film još nije dobio zvaničan naziv, ali nema sumnje da mu sa ovim glumačkim parom predstoji uspjeh.

Izvor CDM