Prema jednoj nedavno sprovedenoj anketi, muškarci iznad 40 godina naročito vole dvije stvari – vjerovatno ćete se iznenaditi kad vidite koje.S druge strane, mlađi muškarci su željni eksperimentisanja – što je s jedne strane i logično.Muškarci žele brzi i prljavi seks bez ikakvih granica? Da, moguće je. Prema anketi internet stranice “LeAffair” znatno se razlikuju želje muškaraca starijih od 40 godina i onih mlađih. Na šta se to pale sredovječni muškarci?

Nježno, a ne prljavo i grubo

Vjerovali ili ne: muškarci stariji od 40 godina najviše žele romantiku u krevetu! Naime, ljubljenje i nježan, lagani, mazni seks nalaze se na prvom mjestu njihovih želja!Zatim na listi slijedi ‘normalan seks’ (šta god podrazumijevali pod tim), a onda seks sa ženama u seksi donjem vešu i visokim štiklama, SM igrice i seks u troje.Fotografisanje ili snimanje za vrijeme seksa uopšte im ne pada na pamet.

A kakva je situacija s mlađim momcima?

Muškarci u dvadesetima i djelimično i u 30., barem prema ovoj anketi, spremniji su na eksperimentisanje. Seksi fotografije i video? To im je super! I seks sa više osoba je u top pet želja u krevetu.Istraživanja pokazuju da su muškarci seksualno najaktivniji i najmoćniji između 20. i 30. godine – međutim, tada su ipak više koncentrisani na kvantitet, a ne na kvalitet u krevetu. U srednjim četrdesetim godinama života najviše se mijenja kvalitet u seksu. Naime, potvrđeno je da u dobi od 45 godina muškarci (ali i žene) imaju manje seksa, ali seks tada postaje značajno kvalitetniji, prenosi Super žena.

Izvor Nezavisne