Pjevačica Nina Badrić jučer je na svom Instagram profilu objavila snimak nastupa, a u opisu je napisala kako je uvijek htjela da pjesma “Korake ti znam” bh. muzičarke Maye Sar bude zapravo njena.

Inače, ova popularna pjevačica iz Hrvatske, objavila je snimak sa snimanja emisije In Magazin u kojem zajedno s Mayom Sar s kojom već duže vremena sarađuje, izvodi pjesmu s kojom se Maya Sar takmičila 2012. godine na Eurosongu.

“Postoje neke pjesme za koje sam uvijek htjela da su bile moje. Ovo je jedna od njih. Jednom smo je otpjevale zajedno. Tek toliko da me mine želja. Moja Maya Sar… ‘Nemoj mi kvariti dan, nikad mi nije bilo teže'”, napisala je Nina Badrić u opisu objave.

Maya Sar se smatra jednom od najtalentiranijih muzičarki u Bosni i Hercegovini. Pisala je tekstove za neke od najvećih pjevača iz regiona kao što su Zdravko Čolić, Nermin Puškar, Jelena Tomašević, Jacques Houdek, Tereza Kesovija, Karolina Gočeva i mnogi drugi.

Maya Sar je upravo s Ninom Badrić, Aleksandrom Radović i Karolinom Gočevom 2013. godine objavila pjesmu pod nazivom “Moj je život moja pjesma” za koju je sama radila muziku i tekst. Ova pjesma bila je jedna od najzapaženijih regionalnih kampanja o prevenciji raka grlića maternice.

Izvor:Klix