Dženifer Lorens zapanjila je obožavaoce potpuno golim izdanjem u svom novom filmu “No Hard Feelings”, koji je upravo objavljen na Netflixu.Oskarom nagrađena glumica otkrila je svoje golo tijelo u jednoj vrlo eksplicitnoj borbenoj sceni koja pokazuje kako se 33-godišnjakinja uhvatila u koštac s grupom huligana na plaži nakon što su joj ukrali svu odjeću.”Zašto se Dženifer Lorens u ovom filmu tuče gola?”, napisao je sinoć jedan šokirani obožavalac, prenosi Daily Mail.

Ova scena, koja se smjestila u sredinu filma, prikazuje Dženiferin lik Medi kako se kupa s 19-godišnjim studentom kojeg pokušava zavesti. Prema radnji, Medi (Lorens) mora izlaziti s Persijem (Feldman), jer njegovi roditelji priželjkuju da njihov sin doživi neko romantično iskustvo prije nego što ode na koledž. Njihovi neugodni spojevi natjeraju ih oboje da se svuku na plaži, a kad im ukradu odjeću, potpuno gola Medi trči po pijesku kako bi je uzela nazad od grupe kradljivaca.

Ovo golo izdanje popularne glumice izazvalo je pometnju među njenim obožavaocima, a jedan od mnogih iznenađenih tim potezom samo je upitao “Koji k****?‘.”Nisam obraćao pažnju na film koji sam pustio na poslu i odjednom sam se okrenuo prema ekranu i vidio golu Dženifer Lorens kako tuče tinejdžere na plaži i dobiva udarce po pi*** “, napisao je jedan obožavalac na X-u.”Nikad nisam mislio da ću vidjeti tijelo gole Dženifer Lorens kako udara dijete na plaži. Možda se priroda uistinu obnavlja”, stoji u jednom od komentara.

Film je ovog ljeta zaradio 87 miliona dolara na blagajnama u odnosu na budžet od 45 miliona dolara, a golišava scena koja je iznenadila mnoge zapravo nije ni bila nikakva tajna: Lorens je o toj sceni govorila i prilikom promocije filma.”Svako u mom životu i mom timu radi ispravnu stvar i uvijek me upita: ‘Jesi li sigurna?‘”, rekla je ove godine za Variety te dodala da se “nije uopšte premišljala”, prenosi Jutarnji.hr.

Izvor Nezavisne