Numerologija se temelji predviđanju kroz brojeve. Jesen pred nama biće uzbudljivo razdoblje ispunjeno brojnim emotivnim iskušenjima i životnim promenama. U zavisnosti od vašeg ličnog broja mnogi će doživeti karmičke susrete i sudbinske promene posle kojih ništa neće biti isto. Srećna republika vam donosi predviđanja numerologa za septembar, oktobar i novembar 2023.

Septembar

Ovaj mesec je u znaku broja 7 što se poklapa sa brojem u kome je ova 2023. godina. To nagoveštava da će subina igrati ključnu ulogu ovog meseca koji se često doživljava kao početak novog razdoblja iako leto kalendarski traje sve do 22. septembra.Do kraja ovog meseca mnogi će menjati mesto boravka iz raznih razloga. Nemojte da se bojite promena, one su dobre čak i kada se to nama u tom trenutku ne čini tako. Mnogi će menjati posao, neki čak i zemlju ili kontinent gde žive, a većina će se osećati kao na raskršću života što će dodatno podići nervozu i osetljivost.Na osnovu karmičkih manifestacija ovaj septembar otvara pitanje kuće, doma, nasledstva i svih onih nerešenih pitanja vezanih za nekretnine. Savet je da ne ulazite u sukob sa ženama bez obzira da li su u pitanju majke, sestre, koleginice…

Oktobar

Za razliku od septembra koji će za mnoge biti stresan mesec, oktobar koji će biti u znaku broja 8, donosi smirenje nervoze i napetosti. Ovog meseca mnoge stvari će biti jasnije. Oktobar donosi pozitivno rapoloženje, lakoću komunikacije i veru da je sve moguće pa i ostvarenje najluđih snova. Ovog meseca imaćemo mogućnost da pokažemo svoje talente, da uradimo više za sebe, da upoznamo neke ljude koji će naš život obojiti najlepšim bojama. LJubavne nesuglasice rešavaće se s lakoćom, dok će posebnu radost donositi deca kojima će roditelji dati vetar u leđa. U drugoj polovini meseca biće i nekih teških momenata, tuge i depresije, ali će se i ova teška stanja nekako lakše podnositi. Sve je to test sudbine koja nas stavlja na brojna iskušenja kako bi proverila koliko smo jaki.

Novembar

Novembar mesec biće u znaku broja 9 koji je simbol kraja i prirodnih završetaka. Sve što ne valja i što je odavno izgubilo svoju svrhu nestaće kako bi ustupilo mesto nečem novom i boljem. Vreme je da naučimo kako da ustanemo kad padnemo i da iz svakog lošeg iskustva izvučemo nešto dobro. Iskustvo je ono što nas oblikuje i čini da budemo to što jesmo. Ovo je mesec velikih emotivnih tenzija i preosetljivosti, ali će nas naučiti kako da se nosimo sa sopstvenim slabostima. Neophodno je da naučimo kako da se ponašamo u teškim situacijama, da ne reagujemo ishitreno jer će to nas same najskuplje koštati. Najvažnija lekcija koju nas uči novembar  je pokazati snagu uprkos teškim okolnostima. Kao rezultat dobijamo mir, harmoniju, smirenost i pomirenje u slučaju svađa i sukoba.

Izvor Novosti