Marketing agencija Euphoria objavila je program za najveći festival koji nas ovog ljeta čeka u gradu na Vrbasu. Festival “Ljetne noći” održaće se od 25. do 27. jula na banjalučkoj tvrđavi Kastel.Festival je prošle godine u tri dana privukao 19.000 posjetilaca iz Banjaluke i regiona, a za ovu godinu organizatori najavljuju još veću produkciju, sa najmodernijim audio, vizuelnim i scenskim efektima, proširenje platformi i kapaciteta, koji će tvrđavu još jednom da učine najvećim klubom na otvorenom na Balkanu.

Prvu noć festivala, četvrtak 25. jul, obilježiće najveći koncert Nataše Bekvalac u Banjaluci do sada! Zabava, pjesma i vrela atmosfera – sve to vas očekuje na tvrđavi Kastel u atmosferi najvećeg OPEN AIR CLUB-a.Druga noć festivala, petak 26. jul, rezervisana je za “Negujmo žurku”. Već godinu dana se o “NMSJ žurci” s razlogom priča, jer je više od 8.000 posjetilaca šest sati pjevalo uglas.Ovogodišnja žurka ima plan da sve prethodne nadmaši, zato ne propustite najluđu zabavu o kojoj se priča tokom čitave godine!

Treću noć festivala, subota 27. jul, rezervisana je za muzičko putovanje koje ćete zauvijek pamtiti – veliki koncert Dragane Mirković povodom 40 godina karijere!Regionalna muzička megazvijezda Dragana Mirković u okviru turneje kojom proslavlja 40 godina karijere stiže u Banjaluku.Nakon dvije rasprodate beogradske arene početkom godine i dvije zagrebačke arene u maju, koje su svjedočile muzičko-scenskom spektaklu, sada je red na Banjaluku da se prepusti bezvremenskim i legendarnim hitovima Dragane.

Prepustite se čaroliji i stvaranju nezaboravnih trenutaka koje ćete doživjeti u atmosferi najvećeg OPEN AIR CLUB-a na Balkanu, jer muzički program nije jedino po čemu je ovaj festival poseban i zasigurno nezaobilazan glavni događaj ovog ljeta.Bogat program, najsavremenija oprema, najbolji zvučni i svjetlosni efekti i prošireni kapaciteti zajedno će stvoriti doživljaj koji se ne smije propustiti.Kako je izgledala tvrđava Kastel iz vazduha prethodne godine možete pogledati na fotografijama.

Potvrđeno je kako i izvan Banjaluke postoji veliko interesovanje za ovaj festival, a priliv stranih posjetilaca zasigurno će pozitivno djelovati na turistički aspekt Banjaluke kao poželjne destinacije.Ograničen broj ulaznica PO PRETPRODAJNIM CIJENAMA je pušten u prodaju i dostupan na platformi www.GIGSTIX.ba, Trgu Krajine, te u Caffe Sudnica u Banjaluci.

Izvor Nezavisne