Vrlo je blizu kraja 2023. godine, a sa dolaskom nove godine, rezolucije i ciljevi se obnavljaju, a ljudi se nadaju obilju, sreći u ljubavi i uspehu. A početkom 2024. godine tri horoskopska znaka će imati koristi od zvezda.To jest, prema sajtu Astrocentro, ljude rođene u sledećim znacima pratiće neviđena sreća početkom naredne godine:

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Ono što do sada niste mogli da ostvarite, moći ćete 2024. Od Jupitera i Urana ćete dobiti dobru dozu sreće do kraja maja, a posebno u aprilu.Trebalo bi da budete pažljivi i otvorite „četvore oči“ na prilike i znakove. Znaćete kako da slušate poruke koje će vam svemir slati.U ovom periodu možete da rizikujete, vreme je da se upustite u ostvarenje snova koje ste oduvek želeli jer vas zvezde podržavaju. Za vas će biti važno da budete strpljivi i uporni, da bi se stvari desile morate biti odlučni i posvećeni.

Bik (20. april – 20. maj)

Biće to najsrećniji znak 2024. godine, jer je Jupiter, planeta obilja i sreće, u ovom znaku do kraja maja.U ovom periodu sreća i prilike će vam doći u ruke, budite spremni da ih preuzmete. Biće to idealno vreme da se upustite u nove projekte, da preuzmete proračunate rizike i da se otvorite novim iskustvima.Preporuka je da vodite računa o sebi tokom ovog intenzivnog perioda. Dobro će vam poslužiti da meditirate da biste ostali usredsređeni i fokusirani na svoje ciljeve.

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Imaćete više sreće od kraja maja, kada Jupiter, planeta sreće i ekspanzije, pređe u vaš znak i pošalje vam svoje moćne vibracije.Od tada do kraja 2024. osećaćete se kao da ceo univerzum radi u vašu korist, donoseći vam neverovatne mogućnosti.Ostanite otvoreni da iskoristite ovaj srećan trenutak, prigrlite ove prilike i provedite 2024. godinu tako da vam bude za pamćenje. Moći ćete da preuzmete inicijativu, potvrdite se i ostvarite svoje snove.Važno je da u ovom periodu slušate svoju intuiciju, ona će vam biti najveći vodič.

Izvor Krstarica