Muški šarm je nešto što je vrlo teško opisati rečima, ali često tom skrivenom seksepilu doprinose sitnice koje muškarca čine posebnim i jednostavno neodoljivim za žene.

1. Stomačić

Čak dve trećine ispitanih žena u jednoj anketi je potvrdilo da popularna „kornjača“ na trbuhu nije toliko seksi koliko se o tome priča, prenose mediji. U toj anketi žene su izjavile kako im je draže da vide prirodni stomačić koji opisuje ‘normalnog’ frajera koji nije opsednut ogledalom, dizanjem tegova i proteinima. Čini se da umerenost uvek pali.

2. Kasni s brijanjem

Mlada brada stara dva dana pravi je mamac za pripadnice lepšeg spola. Nije reč o bradi kao takvoj već u pomalo buntovničkom i vrlo ležernom izgledu muškarca koji uz odgovarajuću odeću i pomalo „frajerski“ stav jednostavno vrišti seksepilom.

3. Znakovi starenja

Anketa je takođe potvrdila da žene doživljavaju prosedu kosu kao vrlo seksi. Iako danas muškarci ponekad posežu za bojom za kosu kako bi prikrili prve znakove starenja, žene će radije odabrati prosedog muškarca nego veštački izgled koji ne može a da se ne primeti. Isto važi i za seksi ćelavce koji šišanjem na milimetar ili nulu mogu izgledati neodoljivo.

Izvor Krstarica