Zdrava komunikacija i razumevanje ključni su za prevladavanje mnogih izazova u ljubavnoj vezi, ali nekim znakovima to ide teže nego drugima – nisu prava emocionalna podrška partneru.

Ovan
Ovnovi su poznati po snažnoj volji i želji za vođenjem pa često stavljaju vlastite ambicije i ciljeve iznad svega. Iako je njihova odlučnost vredna divljenja, ponekad zna dovesti do nedostatka emocionalne podrške prema partneru. Pripadnici ovog znaka to ne rade namerno, već jednostavno nesvesno zanemaruju potrebe ljudi koje vole pa tako ni partner ne dobiva podršku koju treba i priželjkuje.

Strelac
Strelci su avanturisti u duši, a ljubav prema slobodi i istraživanju katkad sabotira njihovu sposobnost pružanja prave podrške partneru. Iako pripadnici ovog znaka unose uzbuđenje i spontanost u vezu, imaju problema s predanošću i možda neće uvek biti blizu kada ih partner najviše treba. Njihova težnja za ličnim rastom i iskustvima lako može zaseniti partnerove emocionalne potrebe.

Blizanci
Blizanci su komunikativni društveni leptirići poznati po svojoj dvoličnoj prirodi. Njihove društvene i prilagodljive osobine čine ih šarmantnim društvom, ali lako im je odvući pažnju i učiniti ih neodlučnim. To će posebno osetiti njihovi partneri. Oni u vezi znaju da deluju odsutno i nisu neka podrška.

Jarac
Jarci su vrlo ambiciozni i odlučni kad je uspinjanje po lestvici uspeha u pitanju. Na tom putu neretko će partnera staviti u drugi plan i neće mu pružati kvalitetnu emocionalnu podršku. Pripadnici ovog znaka znaju biti toliko opsednuti karijerom da počnu zanemarivati potrebe svojih voljenih.

Vodolija
Vodolije su poznati po ekscentričnoj i vizionarskoj prirodi. Često rade što žele i jako su nezavisni. Njihovo inovativno razmišljanje lako će zadiviti mnoge, ali njihovi partneri ostaće zakinuti za emocionalnu podršku i to do te mere da sve na kraju može završiti prekidom veze. Naime, Vodolijeznaju imati problema s razumevanjem ili izražavanjem emocija, prenosi astrotalk.com.

Izvor Krstarica