Muškarci u bračnu luku najčešće uplove sa 32 godine, najsrećniji su u 37. godini, ali tek kad napune 43 žene osećaju da su konačno sazreli.Žene su najsrećnije u 34. godini, a muškarci ulaze u najbolji period u životu tri godine kasnije. Tada stvaraju porodicu i kupuju željeni dom, što potvrđuju brojne studije.Na osnovu ove studije istraživači su izdvojili najveće prekretnice u čovekovom životu: Dečaci se upuštaju u prvi polni odnos sa 15 godina, što je godinu dana ranije od devojčica. Međutim, studija je potvrdila da je 31 odsto njih imalo seks čak i pre 15. rođendana. U proseku, prvi pravi posao muškarci dobiju sa 21 godinu. Tokom života će promeniti najmanje šest poslova, provesti 125 dana na bolovanju i doživeti najmanje jednu romansu na poslu.

– U 22. godini stopa sperme počinje da opada, a nivo testosterona posle 30. godine pada za oko dva odsto svake godine.

– U 23. godini muškarci obično polažu vozački ispit. Oko 48 odsto njih položi iz prve, u poređenju sa 44 odsto žena.

– U 29. godini muškarci najviše uživaju u seksu.

– U 30. godini muškarci se najčešće bore sa pivskim stomakom.

– Muškarci obično ulaze u brak sa 32 godine, a sa 33 godine već imaju prvo dete. U proseku, žene postaju majke sa 30 godina.

– U 35. godini muškarci ozbiljno shvataju svoj izgled, a ćelavost im najviše smeta. Nasledni gubitak kose pogađa oko 40 odsto muškaraca.

– Muškarci su najsrećniji u 37. godini, jer se sve sfere u njihovom životu, posao, porodica i ljubav, konačno sležu.

– Muškarci koji imaju dovoljno kose najzadovoljniji su svojom frizurom u 39. godini. Tokom svog života isprobavaju pet različitih frizura što je šest puta manje od žena.

– U 41. godini muškarci se osećaju nevidljivo, odnosno misle da više nisu privlačni ženama. Tih godina se bore sa krizom srednjih godina, proređivanjem kose, brade i lošim zubima.

– Tek nakon što muškarci napune 43 godine, žene osećaju da su konačno sazreli. U isto vreme, jači pol se suočava sa prvim razvodom.

– U 49. godini muškarci se najčešće bave preljubom.

– U 50. godini muškarci doživljavaju poslovni vrhunac i zarađuju najviše.

– U 53. godini žene više ne smatraju da su muškarci seksi, tj. počinju da stare

– Kako ulaze u 70., muškarci ponovo uživaju u vrućim igrama u krevetu. Čak sedam od deset ispitanika ima redovne odnose.

Izvor Krstarica