Ako je vaš jezik ljubavi slanje Instagram Reelsa ​​i mimove, može se reći da se bavite “pebblingom”.Ne brinite, nije nevaljalo. Poreklo je zapravo prilično simpatično.”Pebbling” (od pebble, eng. kamenčić) je ritual udvaranja papuanskih pingvina. Mužjak pingvina obilazi plažu i pronalazi najbolji kamenčić koji predstavlja ženki pingvina kojoj se udvara. Ovaj kamenčić se zatim koristi za pravljenje gnezda, ako ona prihvati njegov gest.

Verovatno pitate kakve veze ovo ima sa ljudima i mimovima?U suštini, slanje malih digitalnih gestova kao što su mimovi, Reelsi i TikTokovi su naša verzija “pebblinga”. Možda izgledati trivijalno, ali zapravo može pomoći u jačanju vaših odnosa.Slanje različitih onlajn sadržaja, signalizira drugoj osobi da razmišljate o njoj.

To znači da ste videli nešto u čemu ste mislili da će uživati i da ste želeli da to podelite sa njima kako biste ih usrećili. Dakle, sledeći put kada budete raspravljali o tome da li da pošaljete nekome TikTok koji vas je naveo da pomislite na njega, samo uradite to. Ovi mali gestovi su važni.

Izvor 24sedam