Kili Šej i Pirs Brosnan. UK News

 

Pirsa Brosnana (Pierce Brosnan) paparaci su ulovili u kadar dok je bio sa suprugom Kili Šej Brosnan (Keely Shaye), ranije Smit (Smith).Ovaj 70-godišnji glumac bio je nasmijan dok je viđen kako izlazi iz restorana u Malibuu sa svojom 60-godišnjom suprugom, sa kojom je u braku od 2001. godine.

Modno usklađeni

Brosnan je nosio bijelu majicu ispod plave košulje, a preko svega je nosio džemper na zakopčavanje. Svoj izgled je upotpunio elegantnim crnim pantalonama i odgovarajućim cipelama, dok je nosio kesu sa hranom za ponijeti.Njegova supruga za izlazak se odlučila za bijelu svilenkastu košulju. Usklađena sa suprugom u ostatku crnog autfita, smiješila kada je uočila da ih fotografiraju.

Iako Pirsa smatramo za holivudskog srcelomca, čak i u osmoj deceniji, on je sebe uvijek želio da prezentira samo kao odanog muža i tatu.Oženio se Kili Šej 2001. godine nakon što se par upoznao 1994.Kili je bivša manekenka i glumica, koja je radila na televiziji i filmu. Kasnije je počela da koristi svoju platformu da podrži zaštitu životne sredine i prava životinja. Kili je 2016. godine debitovala kao reditelj filmom “Poisoning Paradise”, koji je osvjetlio toksične ekološke prakse u Kauaiju, na Havajima, gdje ona i Pirs stalno borave.

“Biti najbolji prijatelji”

Poslije više od dvije decenije braka, Kili i Pirs su i dalje do ušiju zaljubljeni jedno u drugo, što se dokazuje svakim njihovim novim pojavljivanjem.Kada su u medijima razgovarali o “tajnom receptu” za uspješan brak, oboje su bili jasni i koncizni po pitanju toga u čemu je štos.- On ima veliko srce, velikodušno, toplo, ljubazno srce – opisala je Pirsa Kili.On je istakao da je to rješavanje problema iz dana u dan, godinu za godinom, dopadanje, slaganje.- Biti najbolji prijatelji, to je tajna – rekla je Kili za “People”.

Izvor Avaz