Jedna od skandaloznih priča iz života glumca Arnolda Švarcenegera (76) jeste ona o njegovoj aferi s kućnom pomoćnicom Mildred Benom (62) s kojom je dobio vanbračnog sina Džozefa (26).Arnold je o aferi, zbog koje je završio njegov brak s Marijom Šrajver, progovorio za magazin People.Arnold je aferu s Mildred imao još 1996., kada je Marija s njihovih troje dece otišla na odmor. Sin Džezef se rodio godinu kasnije, samo pet dana nakon rođenja Arnoldovog i Marijinog sina Kristofera (26).

Da je Džozef zapravo Arnoldov sin nije se saznalo do 2011., kada je LA Times razotkrio aferu. Sličnost između slavnog glumca i Džozefa bila je neporeciva. Iste godine je Marija podnela zahtev za razvod, a službeno su se rastali tek deset godina kasnije.

– Razumem i zaslužujem ljutnju i razočaranje moje porodice. Nema izvinjenja i preuzimam punu odgovornost za bol koju sam prouzrokovao. Izvinio sam se Mariji, svojoj deci i porodici. Iskreno mi je žao – rekao je tada Arnold.Sada je ponovno progovorio o svom razvodu s Marijom.- Nismo se posvađali. Moje poglavlje života s Marijom će trajati zauvek. Prema njoj osećam samo ljubav – rekao je Arnold.Arnold i Marija zajedno imaju četvoro dece. Osim najmlađeg Kristofera, imaju ćerke Ketrin (33), Kristinu (32) još jednog sina, Patrika (30).

Izvor Novosti