Februar 2024. je, kako tvrde astrolozi, energetski najnabijeniji mjesec, jer nas osim konjunkcije Plutona, Marsa i Venere očekuje prekrasan pun Mjesec u Djevici s trigonom prema Jupiteru.To znači: Energija ljubavi, tople i ugodne veze doslovno će biti u zraku – samo se prepustite!Evo i koja tri znaka mogu očekivati sreću na polju ljubavi zahvaljujući ovom punom Mjesecu:

Ribe

Pun Mjesec u sektoru odnosa donijet će vam susret s osobom suprotnog spola, kao i sumiranje romanse koja bi mogla trajati od 15. septembra 2023. godine. Najvjerojatnije ćete 24. februara imati značajan sastanak s posebnom osobom, a ona može biti prilično ozbiljna i starija od vas.

Djevica

Pun Mjesec 24. februara je u vašem znaku – očekuje vas vedar događaj, jer ćete biti u centru pažnje! Najvjerojatnije će vam neka osoba priznati svoje osjećaje ili reći nešto što će utjecati na vaše mišljenje o vezi. Na primjer, shvatit ćete da ste nosili ružičaste naočale o razumijevanju suštine ljubavi, ali sada će vam one pasti.

Bik

Pun Mjesec se događa u vašem ljubavnom sektoru, s trigonom prema Jupiteru u vašem znaku. Možda ćete sresti osobu koja će utjecati na vaše samopouzdanje i njene riječi o vama promijenit će vaše shvaćanje ljubavi. Najvjerojatnije ćete se tajno sastati ili će osoba biti povezana s vašim poslom. Ovo je aspekt uredske romanse, piše Atma.

Izvor Radio Sarajevo