Prema astrolozima datum venčanja je važan za temeljnu energiju braka i zbog toga su izdvojili srećne i nesrećne datume za 2023. godinu.

Najsrećniji dani za venčanje tokom zime i proleća

Ako želite zimsko ili prolećno venčanje u 2023. godini onda bi trebalo da razmislite o sledećim datumima: 22. januar, 21. mart, 11. april ili 19. maj. Ali, pre nego što ugovorite venčanje treba da znate da ih ima još!I sledeći datumi se takođe smatraju srećnim za sudbonosno “da” pa proverite da li vam odgovaraju: 9., 12. i 21. januar, 2., 8. i 26. februar, 2., 14. i 19. mart, 1., 9. i 26. april, 6., 12. i 21. maj.

 

Najsrećniji dani za venčanje tokom leta i jeseni

Ako planirate venčanje tokom leta ili obožavate jesen i želite da to bude vreme kada ćete izgovoriti sudbonosno “da” onda treba da se fokusirate na sledeće datume – 17. i 21. jun. Na oba datuma je aktivan Mars, a Venera puna ljubavi biće u živahnom i zabavnom Lavu. Dok će Vaga biti u poravnanju sa Suncem. Ovi datumi su odlični za novi početak prepun emocija.Ali, nemojte misliti da su to jedini datumi koji vam mogu doneti sreću na letnjem ili jesenjem venčanju. Postoje i drugi datumi koji mogu poboljšati bračnu sreću: 3. i 8. jun, 1., 7. i 20. jul, 1., 7. i 28. avgust; 3., 12. i 28. oktobar, 5., 17. i 29. novembar, 2., 13. i 21. decembar.

Najnesrećniji datumi za venčanje u 2023.

Kada ste saznali koji su srećni datumi za venčanje onda je dobro da otkrijete i koji datum treba izbegavati.3. septembar je datum koji donosi lošu sreću na venčanju, tvrde astrolozi.Septembar je mesec u kojem će se jedino planeta Mars kretati slobodno, bog rata. Sunce je 3. septembra u zahtevnoj Devici, a Mesec je u Ovnu što će izazvati stres. Početak braka pod ratobornim Marsom i u trenutku kada se Merkur, Venera, Saturn, Uran, Neptun i Pluton kreću retrogradno nije baš najbolji odabir za početak zajedničkog života. U to vreme će komunikacija biti vrlo loša, a zbog kombinacije svih planeta to bi mogao biti recept za katastrofu…bar ako je verovati astrologiji.

Izvor 24 sedam