Još nas nešto više od dva meseci deli do Nove 2024. koja će sa sobom doneti zanimljive trendove, kako u modi i lepoti, tako i u uređenju enterijera. Jedan od trendova kojega svake godine s nestrpljenjem čekamo jest hit boja nadolazeće godine.Benjamin Moore, popularni američki brend boja za zidove objavio je boju koja će biti hit u nadolazećoj godini.Nakon što je ovu godinu obeležila takozvana Raspberry Blush 2008-30, odvažna koralna boja s ružičastim tonovima, sada je Moore bojom 2024. proglasio hrabru i upečatljivu, a istovremeno nežnu boju Blue Nova 825.

Ovu boju karakteriše primamljivi srednji ton koji u ravnotežu dovodi dubinu, intrigu, privlačnost i uveravanje. Ova osvežavajuća plava boja ima elemente ljubičaste koja joj daje dodatnu dubinu. Najbolje funkcioniše u kombinaciji s mekom, belom obradom i odlično izgleda u domovima, ali i u kancelarijama koje su okrenute modernom uređenju, rekla je Andrea Magno, direktorka marketinga i razvoja boja u Mooreu.Blue Nova je boja ispred svog vremena. Palete primorskog daška tek treba da osvoje privatne i poslovne prostore, a na put oko sveta krenula je uz Severne Amerike.

Blue Nova je nežna, a bogata, hladna, a umirujuća i upravo je to čini savršenom za svaki enterijer. Bilo da ovom bojom želite da obojite dnevni boravak, spavaću sobu ili kancelariju – ona će stvoriti dobru atmosferu, učiniti vas produktivnijim, ali i opuštenijim, prenosi Zadovoljna.hr.Poput Raspberry Blush iz 2023., Blue Nova nam nudi dašak sreće u domovima. U poređenju s Raspberry Blush, Blue Nova boju je lakše uklopiti u dom, ali i u modne kombinacije.Ovaj ton ne uklapa se sa zemljanim tonovima, kao ni s ljubičastim podtonovima. Blue Nova je savršena u kombinaciji s mermerom, kvarcom, drvenim podovima i sivkastim nameštajem.

Izvor Krstarica