Putovanje za nudiste trajaće 11 dana – ploviće se od Majamija do Kariba na brodu “Norwegian Pearl”. Brod dug 295 metara isploviće u februaru 2025.Na uzbudljivoj turi obići će se zanimljiva odredišta kao što su Bahami, Portoriko i St. Marten.Poseban kuriozitet ovog putovanja je što je namijenjeno nudistima- putnici će na brodu uglavnom biti goli.Na krstarenju će biti 2.300 putnika, a svi su pozvani da po brodu šetaju goli, pa čak i da piju piće u baru na otvorenom, ali će za odlazak u trpezariju morati da se obuku.

Snimanje fotografija i videa neće biti dozvoljeno.Od putnika na brodu će se tražiti da poštuju brojna pravila. Tako će morati da stave peškir pijre nego što sjednu  bilo gdje u kabini, na palubi pored  bazena i u bifeu.Takođe će biti zabranjeno maženje ili neprikladno dodirivanje.Biće zabranjen i donji veš, “fetiš odjeća”, kao i snimanje fotografija ili video zapisa drugih kruzera bez njihovog pristanka.Organizatori ovog putovanja navode da žele da promovišu nagost kao divnu i prirodnu opciju za sve putnike.

“Naša misija je da obezbedimo opuštajuće, zabavne i zdrave mogućnosti za odmor koje nude bezbedna, prirodna okruženja u kojima se događa kompatibilnost prirode i čovjeka”,  naveli su organizatori neobičnog putovanja, prenosi CNN Travel.

Izvor Nezavisne