Torbica je najbolji prijatelj koji otkriva karakter jedne žene, a ponekad je dovoljno da samo na osnovu torbice koju nosi zavirimo u njenu dušu i otkrijemo mnogo toga.Možda niste znali, ali o karakteru i ličnosti žene možete mnogo toga da saznate na osnovu toga koje je veličine njena torba. Šta znači ako žena uvek nosi malu, veliku ili srednju torbu?Ketrin Ajsman je dve godine istraživala šta je to što žene nose u svojim torbama. Potom je objasnila da postoji gotovo 40 tipova ličnosti koji se mogu svrstati u četiri glavne kategorije.

Proverite kojem tipu vi pripadate:

MINIMALISTA

Žene koje pripadaju ovoj kategoriji su majstori organizacije. U njihovoj torbi se nalaze novčanik, ključevi, mobilni telefon i sunčane naočare. Predmeti koji nemaju svrhu neće se nikada naći u njihovoj torbi. One tačno znaju gde im se šta nalazi, izuzetno su organizovane, kod njih je i u životu i u torbi sve tip-top.

KREATIVKA

Torba koju najbolje opisuje izraz “rupa bez dna” priprada ženama koje se definišu kao kreativke. U njenoj torbi može da se nađe svašta – od zaboravljenih neplaćenih računa do termosa sa kafom. Kreativke obično biraju torbe jarkih boja kojima pokazuju svoju otvorenu prirodu i pristupačnost.

S.O.S JUNAKINJA

Ona zna da je život pun iznenađenja i spremne su za njih. U torbi nosi mnogo stvari, ali svaka ima svrhu. Tu su i četkica za zube i ukrasi za kosu, a često se može naći i punjač za mobilni telefon, nakit i tome slično.

BRIŽNA DUŠA

Kada vam zatreba flaster ili tableta protiv bolova obratite se brižnoj duši. U torbi uvek ima predmete koji bi mogli da zatrebaju drugima. Brižne duše su jako osećajne i vole da uz sebe uvek imaju i knjigu koja ih vodi u svet mašte.

A što se tiče veličine torbe, evo šta to otkriva o vama:

MALE TORBE

Manje torbe će da izaberu žene kojima ne treba mnoštvo stvari, novca, ali i prijatelja da bi bile srećne. One su zadovoljne i sa malim brojem prijatelja s kojima imaju iskren i kvalitetan odnos.

SREDNJE TORBE

Srednje velike torbe izbor su žena koje vole osećaj sigurnosti. One se uvek dobro informišu pre nego što bilo šta odluče. Ako je njena torba još i moderna i odabrana sa puno stila onda je i osoba koja je nosi samouverena, otvorena za nova iskustva i poznanstva

VELIKE TORBE

Velike torbe obično pripadaju ženama koje imaju raznolika interesovanja i koje vole da uče nove stvari. Torbe koje se nose preko ramena su zaštitni znak žena koje su izuzetno dobro organizovane. Torbe sa ručkom preferiraju odgovorne žene koje vole da budu na vodećim pozicijama.

Izvor Krstarica