Kompanija Apple TV+ objavila je prvi trejler za „Liaison“, svoju prvu multilingvalnu seriju na francuskom i engleskom jeziku, u kojoj glavne uloge tumače Vensan Kasel i Eva Grin, prenosi Citymagazine.Njih vidimo kako se udružuju da zaustave veliku prijetnju po London, ali imaju kompleksnu zajedničku prošlost i puno neprijatelja koji im predstavljaju opasnost.

Ujedinjeno Kraljevstvo je u opasnosti od sve gorih sajber napada, a prikazuje se da bi mogući krivac mogao da bude bivši ljubavnik glavne junakinje.Glavni likovi probaće da spriječe da kontrola cijele električne mreže Londona padne u pogrešne ruke, a uz borbu protiv elitnih sila na drugoj strani.

Serija „Liaison“ je presedan za Kasela, koji do sada nije predvodio nijednu seriju. Uloge pored njega i Grin tumače Piter Malan, Žerar Lanvin, Danijel Fransis, Stanislas Merhar, Irena Jakob, Leticija Eido, Erik Ebuani, Buki Bakraj i Tijeri Fremon.Serija će premijeru imati na servisu Apple TV+ 24. februara, a epizode će se emitovati svake nedjelje do 31. marta.

Izvor CDM