(Pixabay)

У 2024. години на небу ће се одиграти спектакуларни природни догађаји – чак два помрачења Сунца!Прво, помрачење или Кхаграс, познато као потпуно помрачење Сунца, биће 8. априла, док ће друго, помрачење Сунца Канканакрити или прстенасто помрачење, бити  2. октобра, .Овај период ће бити изазован за одређене хороскопске знакове!

Бикови би могли доживјети турбуленције у послу и финансијама, уз могуће преокрете у љубавном животу. Сукоби са комшијама могу додатно подстаћи опрез и пажљиво промишљање.

Ракови би се такође могли суочити с изазовима, посебно у пословном подручју, што може довести до финансијских губитака и повећаног стреса. Осјећаји празнине и депресије могу бити присутни, оптерећујући емоционално стање.

Ваге би могле доживјети тешке тренутке у личном животу, уз могуће проблеме у вођењу компанија које воде. Ово може узроковати велики ментални притисак и негативно утицати на укупно здравље.

Шкорпије би могле имати изазовне периоде уочи помрачења, посебно на пословном плану. Интензиван притисак на послу може узроковати повећан ниво стреса.

Стрелчеви могу се суочити с неповољним ситуацијама на радном мјесту током овог помрачења, уз могућност интензивне конкуренције и притисака од надређених. Фрустрације у остваривању напретка могу бити присутне, пише najzena.alo.rs.

Izvor Glas Srpske/Alo.rs