Да ли сте се икада запитали који знакови Зодијака имају посебну наклоност према чаши, било да је ријеч о ведрим дружењима или интроспективним тренуцима?Кроз овај неформални водич, истражићемо неколико астролошких профила који су познати по томе да уживају у чарима пића. Узмите чашу омиљеног напитка док заједно истражујемо шта звијезде кажу о преференцијама ових ‘пићем надахнутих’ знакова Зодијака.

Ован

Овнови су познати по својој енергији и живахности, а када је ријеч о пићу, ова енергија се може пренијети и на чашу. Они су склони узимању иницијативе у дружењима, а то често укључује и подизање чаше.

Близанци

За Близанце, пиће често иде руку под руку са живописним разговором. Воле разноликост, па су склони испробавању различитих пића и дијељењу својих мисли уз чашу омиљеног напитка.

Лав

Лавови воле бити у центру пажње, а то често укључује и уживање у пићу пред публиком. Њихова нарав “краља џунгле” може се манифестовати кроз импресивно испијање омиљеног пића.

Шкорпија

И Шкорпије су познате по својој страсти, а то се може проширити и на пиће. Воле интензивне укусе, па ће често посегнути за јаким пићима која одражавају њихову дубоку емоционалност.

Стрелац

Стрелчеви воле истраживати, а то укључује и истраживање различитих алкохолних пића. Њихова радозналост може их одвести на путовање кроз свет разних укуса и коктела.

Рибе

Рибе су дубоко емотивне, па ће се често окренути пићу као начину да се изразе или побјегну од стварности. Њихова осјетљивост може често пронаћи уточиште у мирном тренутку уз чашу омиљеног пића, пише 24седам.

Izvor Glas Srpske