Foto: LoveToKnow

Накит говори много тога о вама и вашем карактеру. Прстен је најрјечитији комад накита и носе га оне које чврсто стоје на земљи, а огрлицу одлучне жене.Прстен шаље најкомплетнију поруку о некоме. Неко прстење бирамо звог симболике, величине камена, љепоте. Особе које воле уникатне комаде су модерне и желе да се разликују од других, док оне које воле слојевит накит желе да привуку пажњу на мјесту на ком га носе (деколте, врат).Накит може да привуче пажњу, али исто тако и да сакрије неке недостатке.

Жене које имају одређени накит за специјалну ситуацију су умјетнички настројене, али и срамежљиве.Што се тиче минђуша, њих бирају поносне и одважне жене. Мале минђуше носе жене које не желе да привлаче пажњу или које немају потребу да хране свој его. Наравно, власница великих минђуша жели да буде примјећена, да се све врти око ње. Она не захтијева пажњу, она инсистира на њој. Иако особе које носе велике минђуше кажу да на тај начин желе да нагласе уши или црте лица, то није тачно, јер психолози кажу да “нема потребе да се наглашава нешто што је већ наглашено”.

Љубитељке наруквица су особе које говоре дјелима, не ријечима. Имају дозу тајанствености у себи.Жене с бисерима воле елегантне ствари. Бисери дају елеганцију свакој одјевној комбинацији и носе их жене које воле да буду једноставне.Будите мудри у одабиру накита и приуштите себи комад који највише волите, преноси Супер жена.

Izvor Glas Srpske