Farmerke su svima nama omiljeni komad odeće. Mogu se stilizovati na sve moguće načine i u zavisnosti od modela, mogu biti i elegantne. Kakve će se nositi ove godine?Farmerke će i u 2024. godini ovo će biti omiljeni odevni predmet. A ovo su četiri modela koja morate imati u svom garderoberu.

1. Baggy farmerice

Široke pantalone su poslednjih godina su dominirale modnom industrijom, izgleda da ni ove godine neće biti drugačije. Vrećaste farmerice, kako im i samo ime kaže, oblika su vreće. Nogavice su široke i pri samim krajevima se blago sužavaju. Ovaj model postaje toliko popularan da ni sama Dženifer Lopez nije mogla da im odoli.

2. Uske, sa blagim zvonom pri kraju

3. Isprane farmerice

Ravne, široke, isprane famerice ― to je ono što će ove godine postati pravi hit. Uz džempere, rolke, majice ili košulje, ovaj model može da se nosi uz bilo šta! A savršen je za letnju sezonu.

4. Podvrnute nogavice

Možda najkontroverzniji model koji je nestalan u svetu mode jesu upravo famerice sa podvrnutim nogavicama. Iako neke kombinacije zahtevaju ovaj model, postoji dosta njih koje su ipak lepše uz klasične rubove. Svakako, vidimo da će 2024. vratiti ovaj model iz zaborava!

Izvor Glossy