Ueri Instagrama, lako je pratiti trendove koje nose poznate ličnosti. Ovo, naravno, ima svoje prednosti – možemo da se inspirišemo idejama žena od stila, te brzo i lako dođemo do odeće koja odgovara našem stilu i ukusu. Međutim, jedini nedostatak ovom pristupu jesu svi oni outfiti koji neće osvanuti na društvenim mrežama, a izuzetno su stylish. Što je slučaj sa onima koji nemaju svoje Instagram naloge, a svakodnevno na ulicama metropola demonstriraju moćan, elegantan i prefinjen stil. Znate li o kome zapravo pričamo? O Angelini Jolie.

Njen klasičan stil otelotvoruju vanvremenski komadi u koje vredi uložiti jer traju decenijama. Nema kratkotrajnih trendova, nenosivih stvari i lošeg eksperimentisanja. Bilo da nosi Chanel baletanke, trench mantil ili Zara pantalone, Angelina Jolie uvek bira klasike koji podupiru sliku nje kao odvažne business žene, ali nam i svake sezone prva predstavi najpoželjniji modni komad.

Ovog puta, šetajući Njujorkom, glumica je primenila stilski trik koji favorizuju modni urednici – nositi samo jednu nijansu (i to crnu!) od glave do pete. Crna haljina u kombinaciji sa kaputom i kožnim čizmama do kolena bila je vrlo siguran izbor, ali je zato odabir IT tašne podigao ceo outfit na viši nivo.

U pitanju je Saint Laurent Icare model tašne koju su do sada nosile mnoge poznate ličnosti poput Zoe Kravitz, Hailey Bieber i Rosie Huntington-Whiteley, a takođe nije ni prvi put ni da je nosi najlepša žena na svetu. Ova velika štepana torba sa YSL logoom osim što je moderna, izuzetno je praktična za shopping, ali i posao jer u nju stane sve što vam je potrebno za zahtevan dan.S obzirom na to da su se XXL torbe pokazale kao veliki trend na pisama za proleće/leto 2023. jasno je da će ovaj YSL timeless komad ponovo zaživeti, pa brže-bolje pronađite svoju adekvatnu fashion alternativu.

Izvor Elle