Britni Spirs je nedavno objavila svoje memoare pod nazivom “Žena u meni”, a knjiga je prodata u preko milion primeraka za samo nedelju dana. Svi se, očekivano, pitaju da li će biti i nastavka.

Pevačica je, na svom nalogu na Instagramu, već najavila da radi na drugom delu.- Humor će izlečiti sve. Igrajmo se! Drugi deo će biti objavljen sledeće godine… Budite spremni! – poručila je pevačica.

O čemu će pisati?

Kako u njenim memoarima nema detalja o njenom razvodu od Sema Asgarija, fanovi spekulišu da će upravo ovo biti tema njene naredne knjige. Kako se navodi, ona će pisati o svemu što je bilo loše između Sema i nje, ali neće njega predstaviti u negativnom svetlu.Ona je, inače, Sema i opisala u pozitivnom smislu u sadašnjoj knjizi, a on ju je zbog toga pohvalio i pružio joj podršku.

Šta smo sve saznali do sad?

I pre nego što je prva knjiga objavljena, strani mediji su pisali o detaljima, pa smo tako saznali mnogo toga o njenoj burnoj vezi sa Džastinom Timberlejkom, između ostalog, i da je bila trudna sa njim, te uradila abortus. Takođe, pisala je o kratkoj romansi sa Kolinom Farelom, ali i o braku sa Kevinom Federlajnom, sa kojim ima dva sina. Mnogi su bili oduševljeni njenom hrabrošću da sve što joj se dešavalo prenese na papir, a sa druge strane su bili besni na njene bivše momke.Ipak, Britni je objasnila da joj nije bio cilj da bilo koga uvredi, te da je prošlost ostavila tamo gde i treba da bude.

Izvor 24sedam