Svaki gurman raduje se jeseni i zimi jer mu donose niz malih i malo većih radosti za stomak. Međutim, ima neka tajna veza između vašeg želuca i emotivnog života, samo vi to još ne znate…

Zimnica i mesni delikatesi, pretežno od gude, su ono što obeleži hladnije dane svake godine. Šta vaše istančano nepce prvo bira, šta vaš stomak najviše raduje? Od silnih krkanluka karakterističnih za poslednje mesece u godini odabrali smo 4 i unapred se izvinjavamo pihtijama, suvom mesu, pinđuru, barenoj cvekli i ostalim gastronomskim čudesima što nisu upali na ovu listu. Imate najviše 10 sekundi da razmislite šta je ono što najviše volite: ajvar, turšiju, slaninu ili čvarke. Ono što odaberete mnogo šta će vam reći o tome kako se ponašate kada su po sredi pitanja srca. I, naravno, sledeći put krišom pogledajte u tanjir osobe koja vam se sviđa da biste na vreme provalili kakva je i da li je vredna truda.

AJVAR 

– Neverovatno ste strastveni i spontani, kod vas nema nekih taktika i proračuna, ne dozvoljavate da mesecima objekat vašeg interesovanja ne sazna koliko vam se sviđa već vrlo žustro prelazite u akciju.

– Kod vas ne prolazi NE kao odgovor, mogu i sekire sa neba da padaju ali vi se nećete smiriti dok ne osvojite osobu u koju ste zaljubljeni.

-U vezi umete da budete vrlo posesivni, ali svoju ljubomoru kompenzujete svojom galantnošću i konstantnim ukazivanjem pažnje voljenoj osobi.

-Za partnera uglavnom birate mirnije i staložene osobe, koje su sušta suprotnost vašem karakteru. Ipak, koliko god fine bile bolje da im ne padne na pamet da vas prevare, a kamoli da to stvarno urade.

-Iako ne biste mogli da preživite prevaru, volite da flertujete, nekad iz puke dosade a nekad da biste dolazali sebi da ste i dalje u igri i da vas i još neko osim partnera želi.

-Kao ljubavnik niste loši, ali možda bi trebalo manje da pričate a više da delate jer biste tada maksimalno iskoristili svoj potencijal.

SLANINA

-Divna ste osoba velikog srca i široke ruke, kad vam je do nekoga stalo nema te stvari na svetu koju mu ne biste poklonili.

reklame

-Previše verujete ljudima, što je u kombinaciji sa vašom dobrodušnošću vama donosilo više štete nego koristi u ljubavnim odnosima ali cvetate pored osobe koja ume da ceni te, sve ređe ljudske kvalitete.

-Izuzetno ste verni, ne bi vam ni palo na pamet da šarate okolo, čak imate i pomalo puritaniski odnos prema preljubama koje čine ljudi koje poznajete.

-Kad je o seksu reč, uglavnom ste suzdržani i stidljivi ali kad naiđe ona osoba koja ume da aktivira taj vulkan strasti koji kulja u vama pretvarate se u maštovitog ljubavnika.

TURŠIJA 

-Prilično ste zahtevni u emotivnim odnosima, smatrate da uvek zaslužujete najbolje i da prema vama treba da se ophode kao prema caru ili princezi pa partnere sa kojima ste kratko vrlo lako oterate od sebe.

-Često umete da kritikujete, zvocate i zamerate pa jedino onaj ko vas zaista voli svim srcem može to da istrpi i ostane kraj vas.

reklame

-Zapravo, vi ste jedna vrlo osećajna duša ali ste u prošlosti bili često puta povređivani pa se krijete iza maske hladne, zahtevne i ponekad proračunate osobe.

-Nemate ništa protiv neobaveznih veza i neformalnih odnosa, za vas se brak nikada nije podrazumevao ali ga priželjkujete ako se pojavi odgovarajuća osoba za to.

-U prošlosti ste ponekad i varali jer ste bili nezadovoljni svojim tadašnjim odnosom, ali sada na to gledate kao na preveliko cimanje. Preko partnerove prevare biste prešli eventualno jednom, posle toga ne bi više postojao za vas.

-Vrlo ste maštoviti i izdržljivi u seksu, što je jedan od razloga zbog čega partner ostaje kraj vas čak i kad mu se popnete na glavu svojim kritikama.

ČVARCI 

-Vaš ljubavni život ume ponekad da bude vrlo haotičan ali samo zato što previše komplikujete i analizirate reči i postupke onoga sa kim ste ili želite da budete.

-Kada nekog volite, on je centar vašeg univerzuma. Često zapostavljate svakodnevne obaveze i bliske ljude zarad voljene osobe i nikada vam nije dosta vremena koje provodite sa njom.

reklame

-Svoje srce lako otvarate drugima pa vas je lako i povrediti. To je najčešće razlog što umete dugo da samujete posle ljubavnog debakla.

-Prilično ste ljubomorni, ali se trudite da to prikrijete i umete da budete prilično sumnjičavi, najčešće neopravdano pa svim mogućim kanalima pokušavate da saznate radi li vam parner iza leđa.

-Izuzetno ste privrženi osobi sa kojom ste i samim tim i verni, ali vam se više nego jednom desilo da budete prevareni što je vrlo ostavilo traga na vama.

– Umete često da budete vrlo pasivni kad je seks u pitanju ali ne zato što vas on kao takav ne interesuje već iz straha od potpunog prepuštanja drugoj osobi.

Izvor Besno pile