OVAN

Dnevni horoskop za 27. februar 2023. godine vam donosi nezadovoljstvo. Muči vas monotonija i osećaj stagnacije, a današnji dan je zapravo zatišje pred buru. Spremite se za promenu koja će vam ulepšati život, najpre kada su finansije u pitanju. U ljubavi sve ide kako treba, obratite pažnju na partnerove potrebe. Više spavajte.

BIK

Vaš dnevni horoskop vam predviđa iznenađenje od osobe sa kojom ste nedavno ostvarili kontakt. Nema potrebe da držite kočnicu, došlo je vreme da uživate i iskoristite svojih pet minuta. Ostavite posao po strani i fokusirajte se na pažnju koje dobijate. Ukoliko ste u mogućnosti, organizujte putovanje u prirodu, prijaće vam.

BLIZANCI

Zvezde vam predviđaju neplanirane troškove. Ne očajavajte, krajem dana ćete shvatiti da je to najbolje što je moglo da vam se desi! Koliko god zvučalo suludo, horoskop kaže da će vam se ovo ulaganje isplatiti višestruko. Bez obzira na to što će vam se planovi poremetiti, ishod ide u vašu korist.

RAK

Konflikti su u fokusu vašeg dnevnog horoskopa! Na ivici ste nervnog sloma i malo vam fali da vam neko “digne pritisak”. Savet je da otkrijete uzrok što je pre moguće, umesto što negativnu energiju prenosite na okolinu. Krajem dana moguće je novo poznanstvo, prijatno će vas iznenaditi. Pojačajte unos vitamina.

LAV

Dnevni horoskop za 27. februar 2023. godine vam predviđa avanturu koju do sada niste probali! Zahvalite se osobi koja vas je nagovorila na nešto nesvakidašnje, jer ova situacija može da vam otvori nove vidike. Povoljan je dan za pokretanje sopstvenih ideja, naročito ako je reč o privatnom biznisu. U ljubavi sve odlično!

DEVICA

Klonite se ogovaranja i tračeva, ne treba da slušate priče “rekla, kazala”. Možda ćete biti upleteni u nesporazum zbog kojeg ćete želeti da prekinete kontakt sa dragom osobom. U ljubavi je sve kako treba, prija vam pažnja i podrška koju imate od partnera. Čuvajte se povreda.

VAGA

Dnevni horoskop za 27. februar 2023. godine vam predviđa želju za nečim što je zabranjeno. Postoji velika mogućnost da ćete uploviti u tajnu vezu, horoskop vas savetuje da dobro razmislite o pozitivnim i negativnim stranama. Vodite računa da li je reč o osobi od poverenja ili nekome ko vas posmatra kao “trofej”.

ŠKORPIJA

Danas ste rešili da ostvarite ono što zacrtate, pa ste spremni da prihvatite zadatke koji su van vaših mogućnosti. Trud i rad se primećuje i krajem dana možete da očekujete nagradu! Provedite veče sa prijateljima i porodicom, prijaće vam opuštanje i to što ćete biti u centru pažnje. Ljubav će još sačekati!

STRELAC

Današnji dan počinje turbulentno, sa nekoliko nepredviđenih prepreka. Ne odustajte od onoga što ste zamislili, zamke samo deluju nerešivo. Oslonite se na osobu koja vam nudi pomoć, to vam je najpotrebnije u ovom trenutku. Moguće su rasprave sa partnerom, da li ste sebični kada su potrebe u pitanju?

JARAC

Danas je dan za rešavanje problema iz prošlosti. Sve što ste odugovlačili i izbegavali, danas dolazi na naplatu. Vreme je da prihvatite svoje greške, jer će vam se na taj način otvoriti novi putevi. Neodlučni ste kada je ljubavna situacija u pitanju, očekujte razgovor sa partnerom.

VODOLIJA

Okruženi ste ljudima koji vam crpe energiju i sputavaju da postignete zacrtane ciljeve. Vreme je da prepoznate ko vam je pravi prijatelj, a ko je tu radi koristi. Danas ne potpisujte važne ugovore, moguće je da će vam promaći neispravne stavke. Kada je ljubav u pitanju, moraćete još da se strpite za onu pravu.

RIBE

Dnevni horoskop za 27. februar 2023. godine vas savetuje da da iskoristite ponudu koja vam se pruža na poslovnom planu. Ako se sada potrudite, čeka vas mnogo uspeha u narednom periodu. Ovo je najbolji trenutak za sklapanje saradnje sa nekim koga dugo poznajete. Bićete zadovoljni!

Izvor:Mondo