OVAN

Dnevni horoskop za 20. mart 2023. godine vam donosi neraspoloženje i tenziju. Zabrinuti ste zbog obaveza koje imate i čini vam se da ne možete sve sami da postignete. Prihvatite pomoć od člana porodice, ovo može da bude prilika da popravite odnos. Ne zapostavljajte partnera.

BIK

Vaš dnevni horoskop vas savetuje da ne potpisujete važne ugovore pre nego što proverite i najsitnije detalje. Moguće su greške koje bi vas kasnije remetile, zato se posavetujte sa stručnjacima. U ljubavi sve ide kako ste zamislili, današnji dan će biti ispunjen romantikom.

BLIZANCI

Zvezde vam predviđaju sjajne vesti! Očekujte napredak na poslu ili boljitak u ljubavi. Ovo može da bude prekretnica u vašem životu koja će vam otvoriti potpuno nove vidike. Čuvajte se tračeva, možete da budete glavna tema ogovaranja, čak i bliskih ljudi.

RAK

Ne opterećujte se previše problemima drugih ljudi. Potrudite se da gledate samo sebe jer ćete tako najlakše da uspete danas. Ako niste sigurni u iskrenost bliskih ljudi, ne bi bilo dobro da se poveravate svakome. Pojačajte unos vitamina i više spavajte.

LAV

Dnevni horoskop za 20. mart 2023. godine vam predviđa finansijski napredak ako se fokusirate. Razmislite da li ste zadovoljni platom i šta bi trebalo da uradite da bude veća. Veoma ste strastveni i skloni flertu. Uživajte u ljubavi ako ste u vezi.

DEVICA

Više ste fokusirani na partnera i njegove potrebe, nego na sebe i svoje ciljeve. Možda se vaše nezadovoljstvo krije baš tu, a uporno ne želite da priznate. Završavajte svoje obaveze, partner će tada shvatiti da vam je potrebna njegova podrška. Čuvajte se povreda.

VAGA

Dnevni horoskop za 20. mart 2023. godine vas savetuje da ne prihvatate kritiku previše lično, posebno ako dolazi od strane rodbine. Imaju dobru nameru, samo su svi možda previše direktni. Zarada može da se poveća ako budete racionalniji.

ŠKORPIJA

Ne rasipajte novac na stvari koje vam nisu potrebne odmah. Privlačite pažnju drugih ljudi, lako možete da zavedete neku osobu koja vam se duže vreme sviđa. Sredinom dana dobijate vest koja može da poremeti vaše planove. Ne poveravajte se ljudima koje kratko poznajete.

STRELAC

Provedite više vremena sa voljenom osobom, ako ste zauzeti. Ako ste slobodni, preko prijatelja možete da upoznate neku zanimljivu osobu. Imate dosta ideja, veoma ste kreativni. Zadovoljni ste ljubavnom situacijom, organizujte romantično putovanje.

JARAC

Skloni ste flertu. Odlučite se kome želite da se posvetite, a ne bi trebalo da gubite vreme na neku osobu sa kojom ste već bili u vezi. Vreme je za neku novu ljubavnu priču. Vodite računa sa kim sklapate saradnju, uverite se sami u njihove mogućnosti.

VODOLIJA

Mogući su povećani troškovi, pazite malo više na finansije. Dobar je dan za kontakte i saradnju sa drugim ljudima, pa ćete svaki problem lako da rešite. Drugi mogu da vam pomognu u ostvarenju vaših planova. Pojačajte unos vitamina.

RIBE

Dnevni horoskop za 20. mart 2023. godine vam donosi nedoumicu oko poslovne odluke. Stiže promena koju ste želeli, ali danas shvatate da zahteva dosta odricanja. Izdvojite prioritete i rešenje će se nametnuti samo. Strpite se za ljubav.

Izvor:Mondo