OVAN

Dnevni horoskop za 8. mart 2023. godine vam donosi konačne vijesti o situaciji koja vam već neko vrijeme okupira misli. Ishod ide u vašu korist i sada spokojno možete da se fokusirate na cilj. Nije povoljan dan za velike kupovine, odložite ih za neki drugi put. Ljubavna situacija odlična!

BIK

Vaš dnevni horoskop vam predviđa pozitivnu energiju. Danas sve možete da obavite sa lakoćom, ne odlažite obaveze. Zapali ste za oko osobi iz bliskog okruženja, da li ste spremni za novu romansu? Ostavite prošlost iza sebe i budite otvoreni za nova poznanstva. Više spavajte.

BLIZANCI

Zvijezde vam predviđaju konflikt sa članom porodice. Napeti ste zbog finansijske situacije, prihvatite pomoć od osobe koju dugo poznajete. Čuvajte se ishitrenih reakcija i riječi izgovorenih u afektu. Partner vam pruža podršku, krajem dana očekujte iznenađenje koje će vam prijati.

RAK

Ne gurajte probleme pod tepih zbog slike koju želite da prezentujete okolini. Razmislite da li ste zaista srećni ili sreću želite da preuzmete u svoje ruke. Danas je odličan dan da budete iskreni prema sebi, a onda i prema osobi sa kojom želite da rešite odnos. Pojačajte unos vitamina.

LAV

Dnevni horoskop za 8. mart 2023. godine vam predviđa sjajan dan! Očekujte novčani dobitak i počastite se lepom kupovinom ili kraćim putovanjem. U ljubavi sve ide onako kako ste zamislili, prepustite se emocijama i lepim događajima koji vas očekuju.

DJEVICA

Vodite borbu razuma i srca, a rešenje je bliže nego što ste mislili. Ako danas treba da donesete važnu odluku, ne dozvolite da okolina utiče na vas. Poslušajte intuiciju i definitivno nećete pogriješiti. Mogući su konflikti u ljubavi, razgovarajte sa partnerom.

VAGA

Dnevni horoskop za 8. mart 2023. godine vas savjetuje da se čuvate tajnih odnosa. Ukoliko ste skoro uplovili u vezu koju krijete od očiju javnosti, moguće su turbulencije. Fokusirajte se na posao i uložite maksimalan trud. Očekujte ponudu koja će unaprediti vašu poziciju, ali i finansije.

ŠKORPIJA

Današnji dan je predviđen za odmor, relaksaciju i hedonizam. Konačno je došlo vrijeme da odmorite, rad se u prethodnom periodu isplatio. Iznenadite osobu koja vam se dopada, isplatiće vam se višestruko. Horoskop vam preporučuje da uvedete zdravu ishranu.

STRIJELAC

Konačno ste uspjeli da napravite bolju organizaciju i koliko god posla da imate, osjećate neku vrstu olakšanja. Moguće je da ćete dobiti jednu poslovnu ponudu koju nećete željeti da odbijete. Vrjeme je da krenete dalje što se tiče ljubavi, ne zaboravite da je neko bivši sa razlogom.

JARAC

Više nego ikad zaslužujete pomak u svojoj karijeri. Pitajte nadređene da li postoji mogućnost da napredujete, čini se da ćete dobiti ono što želite! Manje vodite borbu ega sa suprotnim polom, jer će vam to otvoriti “nova vrata”.

VODOLIJA

Ne sumnjajte u svoje kvalitete zbog jedne kritike ili greške. To je razlog više da poradite na onome što vam slabije ide, prihvatite pomoć kolege. U ljubavi sve cvjeta, ali ne zadugo. Moguće je da treća osoba “preti” vašem odnosu sa partnerom.

RIBE

Dnevni horoskop za 8. mart 2023. godine vam donosi iznenadnu promjenu. Bićete zbunjeni novim informacijama, ali sredinom shvatate da su bolje nego što ste mogli da očekujete. Ne zapostavljajte svoje potrebe kada je emotivni odnos u pitanju.

Izvor:Mondo