OVAN

Dnevni horoskop za 10. mart 2023. godine vam donosi konačno opuštanje i manjak obaveza. Privedite kraju sve što ste naumili za ovu radnu nedelju i ostatak dana provedite sa partnerom. Prijaće vam! Slobodni Ovnovi dobijaju poziv na dejt. Manje unosite gazirana pića!

BIK

Nekada vam nije jasno zašto vam neke stvari ne idu od ruke. Definitivno, danas je jedan od tih dana. Trudite se da ne planete za sitnice i brojite do deset. FIzička aktivnost bi vam dobro došla kako biste izbacili svu negativnu energiju.

BLIZANCI

Zvezde vam donosi veliki pomak na ljubavnom polju. Oni zauzeti uvideće šta zapravo žele od trenutnog odnosa, dok će slobodni Blizanci da se upuste u novu ljubavnu avanturu. Važite za vrlo komunikativne, zato budite na oprezu kada pričate o drugima. Stiže vas hronični umor!

RAK

Danas vam je svega dosta, ne žudite za preteranim društvom, što je potpuno u redu. Obradujte sebe sitnicom, posetite omiljeno mesto ili jednostavno radite ono što vas ispunjuje. Vrlo je moguće da ćete da upoznate osobu koja će intelektualno da vam odgovara. Više odmarajte!

LAV

Trenutno ste u ne tako povoljnom periodu kada su životnja očekivanja u pitanju. Finansijski loše ne stojite, ali vam je potrebna podrška bliskih ljudi. Otvorite dušu i recite šta vam je na srcu. Skupljanjem u sebi nećete ništa da postignete. Moguće su glavobolje!

DEVICA

Početak dana vrlo užurban, pun izazova i kratkih rokova na poslu. Ostatak dana vas očekuje dosta interakcije sa ljudima. Iako će vam odgovarati da budeti viđeni, ipak ćete poželeti nešto mirniju atmosferu. Organizujte se sami i uživajte u ostatku dana. Zdravlje dobro!

VAGA

Dnevni horoskop za 10. mart 2023. godine vam donosi obnavljanje starih poznanstva i kontakata. Očekujte poziv na jedan važan događaj ili okupljanje. Vrlo ste racionalni u porodičnim odnosima, te je moguće da ćete biti malo stroži prema članovima porodice. Spustite loptu! Moguće su alergije!

ŠKORPIJA

Gde god da se pojavite cvetate! Konačno ste izašli iz teško perioda i vreme je da se fokusirate na više ciljeve. Nikada nije kasno da započnete ono što volite i što vas ispunjuje. Muče vas finansije, ali ako sledite svoje ciljeve i one će doći. Hranite se zdravije!

STRELAC

U toku dana čućete priče koje će da vam pokvare raspoloženje, a tiču se vama bliske osobe. Naćićete se između dve vatre. Trudite se da ne budete posrednik u prenosu informacija, već se fokusirajte na sebe. Izlazak u grad ili kućno druženje sa prijteljim će vam dobro doći.

JARAC

Trudite se da ne radite stvari navrat-nanos, kako vam se ne bi “obile” o glavu. Moguće se kritike nadležnih na poslu, ali primite ih kao nešto što treba da korigujete kod sebe. Kasnije će vam značiti! Partner vam zamera na ponašanju, ne primajte to k srcu!

VODOLIJA

Tokom čitavog dana bićete prilično nervozni i napeti, kao da ste ustali na levu nogu. Zvezde vam savetuju da se okružite ljudima i radite stvari koje vas ispunjuju. Pazite kome pozajmljujete novac, možda ga nikad nećete videti nazad. Čuvajte se povreda!

RIBE

Dnevni horoskop za 10. mart 2023. godine vam poručuje da se ne prilagođavate previše drugima, jer ćete ih tako naviknuti da ste uvek dostupni za njih. Držite do sebe i ne zaboravite na ispunite obećanaj koji ste dali bližnjima. Strast, ljubav i izazovi će vas pratiti tokom čitavog dana.

Izvor:Mondo