OVAN

Danas možete osećati veliki pritisak, možda čak i neka uslovljavanja od poslovnih partnera ili nadređenih. Ne dozvolite da vas situacije izbacuju iz takta. Prema emotivnom partneru se možete postaviti ljubomorno, posesivno, zahtevno.

BIK

Neki dogovori mogu doći u zastoj ili se čak urušiti, ne vašom krivicom već zaslugom ili problemima drugih. Ne nervirajte se, pogotovo što ne možete uraditi ništa posebno po ovom pitanju. Voljena osoba nema razumevanja za vas.

BLIZANCI

Vi ste raspoloženi i funkcionišete baš kako treba. Ipak, jasno vam je da je situacija u poslovnom okruženju loša i bilo bi fino kada biste se sklanjali od sukoba. U emotivnom segmentu stoji velika posvećenost partneru. Pokažite mu pažnju.

RAK

Neke okolnosti, ali i neke osobe vam nikako ne prijaju. Imate osećaj da su svi oko vas prezahtevni i da se od vas traži nešto što je maltene pa nemoguće. Ljubomora se može probuditi i kod vas i kod voljene osobe. Nemojte da vas ovo uvuče u svađu.

LAV

Neki ljudi mogu pokazati svoje pravo lice i namere i ne mislim da će vam se ove situacije nešto naročito dopasti. Vi se makar potrudite da budete korektni. Jedna osoba pokušava da skrene vašu pažnju, ali vi niste trenutno raspoloženi za flert.

DEVICA

Neki vam dogovor može u poslednjem trenutku iskliznuti iz ruku i pokvariti vam celu konstrukciju koju ste u svojoj glavi tako brižljivo isplanirali. Voljena osoba previše očekuje od vas i malo je verovatno da ćete njena očekivanja moći da ispunite.

Vaga

Čeka vas važna lekcija u kojoj morate da savladate svoj pesimizam koji je jedna od vaših osobina koja često radi protiv vas. Verujete u svoje intelektualne moći, ali, isto tako morate biti svesni da je nerealno da ste uvek vi u pravu.

Škorpija

Očekuje vas nagli pad energije. Napetost može prouzrokovati otvorene sukobe sa osobama koje su vam prijatelji. Posesivno ponašanje voljene osobe dodatno otežava sve vaše pokušaje da stvari popravite i vezu sačuvate.

Strelac

Privlači vas osoba s kojom je ljubavna veza nemoguća. Strastveno raspoloženje pretačete u kreativnost što vas puni dragocenom energijom. Velika motivacija vas inspiriše za odlične poslovne poteze koji će vam doneti osećaj pravog zadovoljstva.

Jarac

Povukli ste brzoplete poteze pa ste se zbog toga našli u prividno bezizlaznoj situaciji. Blefiranje nije uspelo pa je pred vama neprijatan razgovor s pretpostavljenim licem. Da biste ublažili posledice, dobrovoljno preuzmite odgovornost i razrešite problem.

Vodolija

Konačno biste mogli da donesete odluku koju tako dugo odlažete. Kada jednom prelomite i pobedite sebe i svoju neodlučnost, shvatićete koliko lepote ima u preuzimanju odgovornosti. Na taj način darujete slobodu, kako sebi tako i partneru.

Ribe

Kraj jednog ciklusa na poslu učiniće vas veoma ponosnim. Vaš udeo je veliki, a za nagradu očekujete materijalnu nagradu. Bez obzira na vaše realne zasluge, budite spremni na to da finansijska dobit neće biti srazmerna uloženom trudu.