Ovan

Posao: Odličan dan je pred tipičnim Ovnovima da se uhvate u koštac sa najvećim izazovima bez većih problema. Imajte razumevanje za one koji nisu u mogućnosti da prate vaš žestok radni tempo.

Ljubav: Veoma uzbudljiv dan mogli biste da očekujete kada je novo poznanstvo vredno truda u pitanju. Budite u svom fazonu, što direktniji i što jasniji.

Zdravlje: Potreban vam je dobar i kvalitetan san.

 

Bik

Posao: Veoma povoljan dan očekuje Bikove kada su u pitanju konačni ishodi dogovora koje već neko vreme očekujete da finalizujete.

Ljubav: Mirno more, bez nagoveštaja nekih većih talasanja očekuje vas i ovog dana, kao da ste se uspavali.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

 

Blizanci

Posao: Dosta dinamičan dan je pred Blizancima, obaveza biće na sve strane a i rezultati ne bi trebalo da izostanu.

Ljubav: Prijatno iznenađenje mogli biste danas da očekujete od drage osobe, a vi se svakako potrudite da na očekivani način uzvratite.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

 

Rak

Posao: Uobičajen dan sa dosta obaveza je pred tipičnim Rakovima. Nema razloga za žurbom, krenite jednu po jednu stvar da raščišćavate, a možete se osloniti i na pomoć osoba iz bliskog poslovnog okruženja.

Ljubav: Ukoliko vam poslovne obaveze to dozvole, nije loš dan da se pozabavite sagledavanjem realnih činjenica kada je u pitanju moguće preplitanje ljubavne i poslovne sfere.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

 

Lav

Posao: Čak i najviše zamišljene ciljeve Lavovi mogu bez većih problema realizovati, samo ukoliko budu za nijansu realniji, što neće biti lako.

Ljubav: Lavovima skoro nikada nije dosadno kada su ljubavne aktivnosti u pitanju, bez obzira da li su u pitanju nova poznanstva, stare simpatije ili aktuelna partnerska slika.

Zdravlje: Osetljivost kardiovaskularnog sistema.

 

Devica

Posao: Vredne i odgovorne Device bi trebalo da nastave tamo gde su stale prethodnog dana, i u svom ritmu bez većih problema završe zacrtane obaveze.

Ljubav: Evo solidne prilike da svoje postupke preispitate i sopstvene greške ispravite, kako bi u boljem raspoloženju i startnoj poziciji dočekali buduća ljubavna iskušenja.

Zdravlje: Osetljivost respiratornog sistema.

 

Vaga

Posao: Sve što je neophodno i što bude na planu redovnih aktivnosti neće predstavljati nerešive probleme Vagama tokom ove srede. Budite kreativni i maštoviti danas.

Ljubav: Počev od produbljivanja aktuelnih partnerskih odnosa, pa preko upoznavanja novih vrlo intrigantnih osoba imaćete danas veoma široko polje delovanja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

Škorpija

Posao: Jedan uspešan radni dan je pred Škorpijama. Posla ima i previše ali ste vi vrlo dobro organizovani i motivisani. Očekuje vas i pozitivno radno okruženje.

Ljubav: Tu u poslovnom okruženju moglo bi doći do interesantnih kontakata, poziva na druženje, flerta. Budite u svom fazonu, istražite malo teren.

Zdravlje: Odlično.

 

Strelac

Posao: Danas je preporučljivo da malo usporite kako kasnije ne bi ispravljali greške i propuste.

Ljubav: Ne brzajte ni kada su aktuelna ljubavna dešavanja i okolnosti u pitanju, kako ne biste upali u zamku jednostrane i pogrešne procene.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

Jarac

Posao: Solidan radni dan je pred Jarčevima da neke započete dogovore finalizuju, uz naglasak da pažljivo čitaju sve što potpisuju.

Ljubav: Druga strana mogla bi da se oseti pomalo zapostavljeno, pa ne bi bilo loše da odvojite malo vremena za ljubavnu sferu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

Vodolija

Posao: Sve će teći po planu i kako ste zamislili, ukoliko se pridržavate rada po prioritetima i u kontinuitetu. Ne žurite, pustite da stvari idu svojim tokom.

Ljubav: Povoljne su okolnosti da se posvetite i uživate u nekoj zajedničkoj aktivnosti sa dragom osobom.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

 

Ribe

Posao: Nije isključeno da vam bude ponuđena opcija nove poslovne saradnje o kojoj svakako možda i sanjate.

Ljubav: Razne prepreke mogle bi se nameštati na vašem ljubavnom putu, a jedna od njih bi mogla biti pojačana ljubomora vaše drage osobe. Ne dajte povoda za takve reakcije.

Zdravlje: Napetost, nervoza.

Izvor:zadovoljna.rs