Džejla Ramović predstavila je novi duet sa srbijanskim reperom Hennyjem koja nosi naziv “Tajna veza”.Džejla je ranije zaintrigirala javnost kazavši da između njih postoji “tajna veza”, a zapravo je tako najavila njihov drugi duet. Muziku za pjesmu je radio Henny, a tekst je pisao Venok.U intervjuu koji je prethodio objavi pjesme kazala je kako “ima neka tajna veza” te komentarisala i naslove tabloida koji ih povezuju.

“Neka nas malo, šta fali? Mislim, bit će to jedna lijepa priča. Imat ćete priliku da pogledate i spot koji će puno toga da kaže. Generalno je cijela ta ideja oko pjesme, teksta i spota jedna cjelina koja je vrlo zabavna i vrlo istinita”, rekla je.Miloš Stojković Henny je jedan od osnivača produkcijske kuće Generacija Zed, a prošle godine je sa Džejlom objavio duet “Rizik”, koji je postao veliki hit.Ovaj singl se dosta razlikuje od svega što je Džejla ranije snimala, a nekima se nije svidjelo to što je izašla iz “zone komfora” uprkos uspjehu pjesme. Osim drugačijeg muzičkog pravca, u spotu je predstavila i drugačiji imidž.

“Henny i ja smo se upoznali na MAC Awards. Tad smo stupili u kontakt u smislu da ne bi bilo loše da se nekada nešto desi i da snimimo nešto ako dođe do neke pjesme koja će odgovarati oboma s obzirom na to sam ja iz potpuno drugog filma nego svi oni. Uvijek sam vjerovala da se može naći pjesma koja će biti pun pogodak i da ja održim taj svoj pjevački dio, a da i on ima svoj momenat da zasija. Henny u suštini nosi ovu pjesmu”, rekla je ranije tokom gostovanja na K1 Televiziji o njihovoj saradnji.

Izvor Klix.ba