Foto: Printscreen Youtube

Popularni bh. reperi Jala Brat i Buba Corelli objavili su drugi dio albuma Goat Season, na kojem se našla i pjesma sa hrvatskom pjevačicom Severinom.Urami me, pohrani me na oronuli zid u stari atelje. Uzmi me, sve zabrani mi. Kao ranije, sahrani mi želje, dio je teksta koji su napisali Jala i Buba, dok su na muzici sarađivali s Klijentom.

“Trio za koji nismo znali da nam treba”, “Hit, iskreno, pokidali ste”, “Ljeto može početi”, “Što niste rekli da vam fali para za spot, braćo”, glasili su neki od prvih komentara na pjesmu.Severini i bh. reperskom dvojcu ovo nije prva saradnja – ranije su već udružili snage na pjesmama Otrove i Magija.

Uz Aritmije, na albumu Goat Season 2 nalazi se još pet pjesama Japan, Cataleyja, Hollywood (feat s Rastom), Bez koda i Munja.Pjesme sa videospotovima objavljene su na YouTubeu, a od večeras će biti dostupne i na svim streaming platformama.Jala Brat je sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelio informaciju kako će nedugo nakon albuma izaći dvije bonus trake na koje će gostovati dvije internacionalne zvijezde.

Izvor Radio Sarajevo