Maja Šuput i Sandi Cenov predstavili su svoju pjesmu za ljeto 2024.Pjesma “Opasna kombinacija” govori o dvoje zaljubljenih, ali zauzetih ljudi koji zajedno čine opasnu kombinaciju, a za koju su zaslužni Neno Ninčević kao autor teksta te Miro Buljan koji potpisuje glazbu i aranžman.Sandi je samo Maju želio za duet.-

Kada sam prvi put čuo pjesmu “Opasna kombinacija”, dogodila mi se ona poznata hemija u vidu trzanja veselih nožica, koje same od sebe love ritam – rekao je Sandi i dodao “Nakon svega nekoliko minuta shvatio sam da je pjesma idealna za duet i istog trena pomislio na Maju. Rekao sam Miri Buljanu da želim Maju i nikog drugog, ako neće Maja, otpjevat ću je sam. Hvala Bogu, Maja je odmah pristala i eto nam ljetnog veselja uz opasnu kombinaciju”.

Spot je režirao bosanskohercegovački reditelj Haris Dubica. Naglašava kako mu je bilo izuzetno zadovoljstvo sarađivati s Majom i Sandijem jer su se pokazali glumački talent, uz glavnog glumca u spotu Aldina Tucića Tuce koji je i profesionalni glumac.- Drag projekt u kojem sam i sam uživao, pa se nadam da će se i publika toliko zabaviti sa spotom kao i mi na snimanju – rekao je.

Izvor Avaz