Dženan Loncarević najavio je svoj solistički koncert u dvorani “Mejdan” u Tuzli koji će se održati 18. maja 2024. godine.Pred sam kraj godine, dok se priprema za nastup u Sarajevu 31. decembra, ali i za reprizu Nove godine 1. januara Hotelu “Europa”, jedan od najboljih vokala i stručnjaka za najbolji provod, odlučio je ispuniti zahtjev mnogobrojne publike i u narednom periodu održati što više solističkih koncerata, jer se o koncertu održanom u Sarajevu još priča.
Sljedeća stanica u BiH je dvorana “Mejdan”u Tuzli, gdje će koncert održati 18. maja. Ne sumnjamo da će ovaj koncert ispuniti očekivanja publike koja će imati priliku čuti i nove Dženanove pjesme koje su uveliko u pripremi i trebale bi uskoro ugledati svjetlo dana.

Podsjećamo, Dženan je nedavno objavio duet s Indirom Levak. Pjesme “Lopovi u tami” prikazuje talente oba umjetnika u punom sjaju. Vrhunski izvođači s karizmom, melodija puna emocija i stihovi u kojima se svako može prepoznati zasigurno će ispuniti očekivanja Indirine i Dženanove publike.

Izvor Klix.ba